Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D for Android

Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D for Android 1.0

Опис

Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D за Android е нова возбудлива игра која ја оживува салата како бојно поле. Со широк избор на разорни борци како Rock Hero, Funny Hero и Gangster Boys, играчите можат да го изберат својот омилен борец и да се соочат со опасните бодибилдери ривали во GYM.

Оваа игра вклучува борци од различни земји кои се мајстори за специфични стилови на борба и уникатни посебни моќи. Играчите можат да користат различни борбени комбинации и техники на гимнастичар за да ги победат своите противници и да станат врвен шампион.

Графиките во Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D се неверојатни, со реални модели на карактери и детални средини што ја оживуваат салата. Контролите се интуитивни и лесни за учење, што им олеснува на играчите од сите нивоа на вештини да скокаат директно во акција.

Една од најистакнатите карактеристики на оваа игра се нејзините опции за прилагодување. Играчите можат да го прилагодат изгледот на својот борец со различни облеки, фризури, тетоважи и многу повеќе. Тие исто така можат да ги надградат способностите на својот борец со заработување поени за искуство преку битки.

Покрај режимот за еден играч, Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D нуди и опции за повеќе играчи кои им овозможуваат на играчите да се натпреваруваат едни против други онлајн. Ова додава дополнителен слој на возбуда додека играчите се борат за превласт во виртуелната теретана.

Генерално, Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D е одличен избор за секој кој бара борбена игра полна со акција со многу опции за прилагодување. Неговата неверојатна графика, интуитивни контроли и возбудлива игра ја прават една од најдобрите игри достапни на Android денес.

Карактеристики:

- Широк избор на разорни борци

- Реални модели на карактери

- Детални средини

- Интуитивни контроли

- Опции за приспособување

- Надградливи способности

- Режим за еден играч

- Опции за повеќе играчи

Целосни спецификации
Издавач Ciphercoders
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Cipher+Coders
Датум на издавање 2018-05-09
Датум на додавање 2018-05-09
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни