MapleStory M for Android

MapleStory M for Android 0.3.105

Опис

MapleStory M за Android е возбудлива игра која ве враќа во светот на Maple World, каде што ги чекаат сите ваши омилени ликови и чудовишта. Со оваа игра, можете да уживате во искуството на MapleStory насекаде и во секое време директно од вашиот мобилен уред. Ова е вашата шанса да го искусите MapleStory M што го чекавте.

Играта содржи пет уникатни ликови од MapleStory, вклучувајќи Dark Knight, Bowmaster, Night Lord, Bishop и Corsair. Секој лик има свој сет на вештини и способности кои го прават уникатен на свој начин. Можете да изберете кој било лик што одговара на вашиот стил на игра и да се впуштите во авантура во светот на Maple World.

Една од возбудливите карактеристики на оваа игра е способноста да ги напојувате вашите ликови со разни „Накит“ што се наоѓаат во Daily Dungeons. Различни накит се достапни секој ден во текот на неделата, што го прави поинтересно бидејќи играчите имаат нешто ново да очекуваат секој ден.

Друга возбудлива карактеристика е забавата со пријателите или авантуристиката соло во Elite Dungeon за ретки награди. Оваа функција им овозможува на играчите да се здружат со своите пријатели или да одат сами во предизвикувачка авантура каде што можат да заработат ретки награди победувајќи ги моќните шефови.

За оние кои претпочитаат лов без одвраќање, има и Mini Dungeon каде играчите можат да ловат чудовишта по свој избор без никакво одвлекување. Играчите можат да најдат разни предмети за потрага ловејќи ги овие чудовишта што им го олеснува завршувањето на потраги.

Генерално, MapleStory M за Android нуди извонредно искуство со игри што ќе ве држи приврзани со часови. Графиката е неверојатно убава што додава повеќе длабочина и реализам на оваа веќе неверојатна игра.

Како заклучок, ако барате авантуристичка игра исполнета со акција која нуди бескрајни часови забава, тогаш не гледајте подалеку од MapleStory M за Android!

Целосни спецификации
Издавач NEXON Company
Страница на издавачи http://global.nexonmobile.com/
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-05-14
Категорија Игри
Под категорија Масовно RPG за повеќе играчи
Верзија 0.3.105
Барања за ОС Android
Барања Android 4.2
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18

Comments:

Најпопуларни