Army Commando Attack - Survival War for Android

Army Commando Attack - Survival War for Android 1.1

Опис

Army Commando Attack - Survival War за Андроид е игра со снајперски пукање полна со акција која ќе ве држи на работ од вашето седиште. Како осамен армиски командо, мора да го водите обвинението против терористите кои го зазеле градот. Со обучени командоси ИГИ покрај вас, елиминирајте ги терористите и вратете го мирот во градот.

Оваа игра со пукање FPS не е за оние со слабо срце. Вие сте сами на ова бојно поле без резервна копија, а вашата единствена мисија е да ги убиете сите терористи на секое ниво. Мора да ги искористите сите ваши специјализирани вештини за војна за опстанок во оваа игра со високи влогови.

Army Commando Attack има пет различни нивоа: Arena23, Aftermath, The Hunt, Karcho и Destroy City. Секое ниво има различен број на непријатели кои се добро обучени и добро опремени. Бидете внимателни со бомбашите самоубијци бидејќи тие можат да возвратат во секое време.

Графиките на Army Commando Attack се врвни со одлична средина во 3D City што ве вовлекува во искуството на игра. Контролите се мазни и лесни за ракување за да можете да се фокусирате на соборувањето на непријателите без никакви одвлекувања.

Една од најдобрите карактеристики на Army Commando Attack е неговиот избор на оружје. Има повеќе од десет смртоносни оружја за напад на располагање за избор во оваа игра со дивеење. Можете да отклучите ново оружје со заработка на монети по завршувањето на секоја мисија или да земете оружје од паднатите непријатели.

Како таен воен агент и елитен командоси, на вас зависи да ги спасите невините луѓе од терористички напади во игрите за дивеење на војната за преживување, како што е играта за стрелање со армиски командоси-напади со снајпери! Користете ги вашите вештини за снајперски стрелец против терористите додека играте модерни воени операции!

Покрај напредниот избор на оружје, Army Commando Shooter може да се пофали и со одлични звучни ефекти кои додаваат уште еден слој на потопување во искуството во игра! Звучните ефекти прават да се чувствувате како да сте токму таму на бојното поле и се борите заедно со други војници!

Севкупно, ако барате игра со стрелање со снајпер со акциони цели со одличен квалитет на графика и мазни контроли, тогаш не гледајте подалеку од Army Commando Attack - Survival War за Android! Оваа бесплатна игра со стрелачки напад со командоси ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач GameiaStudios
Страница на издавачи https://gameia.wordpress.com/contact/
Датум на издавање 2018-05-15
Датум на додавање 2018-05-15
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18

Comments:

Најпопуларни