Internet Radio for Android

Internet Radio for Android 1.0

Android / Aleksey Taranov / 62 / Целосни спецификации
Опис

Интернет радио за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да слушате интернет радио станици од целиот свет. Со оваа апликација, можете лесно да изберете онлајн радио по жанр или регион и да уживате во преку 3000 радио канали.

Без разлика дали барате вести, музика, спорт или ток-шоуа, Интернет радиото за Android ве покрива. Можете да пребарувате низ различни жанрови како поп, рок, џез, класична музика и многу повеќе. Дополнително, апликацијата ви овозможува да пребарувате одредени станици по име или локација.

Една од најдобрите карактеристики на Интернет радиото за Android е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата е лесна за навигација и обезбедува беспрекорно слушање. Можете брзо да се префрлате помеѓу различни станици без никакви проблеми со задоцнување или баферирање.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги зачува вашите омилени станици во плејлиста. Ова значи дека не мора да ја барате вашата омилена станица секогаш кога сакате да ја слушате. Едноставно додадете го во вашата плејлиста и пристапете до неа со само еден клик.

Интернет радиото за Android нуди и висококвалитетен излез на звук кој гарантира дека ќе го добиете најдоброто можно слушање. Апликацијата поддржува различни аудио формати вклучувајќи MP3 и AAC+ што значи дека без разлика каков тип на уред користите; било да е тоа паметен телефон или таблет; овој софтвер ќе работи беспрекорно на сите уреди.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, Интернет радиото за Android нуди и други функционалности, како што е тајмер за спиење што им овозможува на корисниците да постават време за автоматско исклучување по сесиите на слушање за да не се грижат дали ќе го исклучат рачно нивниот уред кога ќе заспијат додека слушаат .

Севкупно, ако барате лесен за користење интернет радио плеер со илјадници канали достапни на вашите прсти, тогаш не гледајте подалеку од Интернет радио за Android!

Целосни спецификации
Издавач Aleksey Taranov
Страница на издавачи http://www.altarsoft.com
Датум на издавање 2018-05-31
Датум на додавање 2018-05-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 62

Comments:

Најпопуларни