Clean Master for Android

Clean Master for Android 1.0

Опис

Clean Master за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви помага да го одржувате вашиот мобилен уред да работи непречено и ефикасно. Со своите напредни способности за чистење, оваа апликација може да ослободи простор на вашиот телефон со отстранување на непотребни датотеки и оптимизирање на перформансите на вашиот уред.

Една од истакнатите карактеристики на Clean Master е неговата способност да чисти непотребни датотеки од меморијата на вашиот телефон. Овие датотеки може да се акумулираат со текот на времето и да заземат вреден простор, забавувајќи ги перформансите на вашиот уред. Со Clean Master, можете лесно да ги отстраните овие непотребни датотеки со само неколку допири, ослободувајќи простор за поважни работи како фотографии, видеа и апликации.

Но, Clean Master не е само чистење на непотребни датотеки - тој вклучува и моќен засилувач на RAM меморијата што може да помогне да се забрза вашиот уред со ослободување на меморијата по оптимизацијата. Оваа функција е особено корисна ако имате бавни перформанси или задоцнување кога користите одредени апликации или игри.

Покрај неговите карактеристики за чистење и оптимизација, Clean Master вклучува и шкафче за апликации што ви овозможува да ги заштитите личните податоци од љубопитните очи. Со овозможена оваа функција, можете да заклучите одредени апликации на вашиот телефон што содржат чувствителни информации како фотографии, документи, видеа, пораки или повици.

Генерално, Clean Master за Android е суштинска алатка за секој кој сака да го одржува својот мобилен уред да работи непречено и безбедно. Без разлика дали сакате да ослободите простор на вашиот телефон или да ги зголемите неговите перформанси со оптимизација на RAM меморијата - оваа апликација ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Shaikhutech
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shaikhutech.zeeshan.speedbrowser
Датум на издавање 2018-07-30
Датум на додавање 2018-07-30
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 and later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 245

Comments:

Најпопуларни