The Outbound Collective for Android

The Outbound Collective for Android 1.0.3-release

Android / The Outbound Collective / 0 / Целосни спецификации
Опис

Outbound Collective за Android е апликација која мора да ја има секој што сака да патува и да истражува нови места. Овој иновативен софтвер ви овозможува да најдете неверојатни локални авантури, без разлика каде се наоѓате во светот. Без разлика дали барате нешто да направите овој викенд или планирате патување со ранци во странство, The Outbound ве опфати.

Со The Outbound, никогаш не било полесно да пронајдете локални места и да се инспирирате со приказни за патувања, совети, опрема и дестинации. Сите овие карактеристики се напојувани од неверојатна заедница на истомисленици авантуристи кои ги споделуваат своите искуства и увиди со сопатниците.

Една од најдобрите работи во врска со The Outbound е тоа што е дизајниран да биде ваш водич за авантуристички патувања што се вклопува веднаш во вашиот џеб. Можете да пристапите до сите негови функции во движење од вашиот уред со Android. Значи, без разлика дали пешачите низ планините или истражувате нов град, The Outbound секогаш ќе биде тука за да ви помогне да ја пронајдете вашата следна авантура.

Но, што точно можете да очекувате од оваа неверојатна апликација? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Најдете локални авантури

Outbound го олеснува откривањето нови места и активности во близина на вашата моментална локација. Едноставно отворете ја апликацијата и прелистувајте низ широк избор на локални авантури кои се препорачани од други корисници во заедницата. Од пешачки патеки и места за кампување до места за кајак и живописни возења - има по нешто за секого на The Outbound.

Инспирирајте се

Ако не сте сигурни од каде да започнете или едноставно ви треба инспирација за вашата следна авантура, тогаш проверете ја збирката на приказни за патувања, совети, препораки за опрема и водичи за дестинации на The Outbound. Овие написи се напишани од искусни патници кои ги споделуваат своите сознанија за сè, од пакување неопходни работи до дестинации кои не се вообичаени.

Поврзете се со други авантуристи

Една од најдобрите работи за користење на The Outbound е да се биде дел од активна заедница која споделува слични интереси како вашите - патувањето! Можете да се поврзете со други авантуристи преку делови за коментари на статии или дури и да се придружите на групи засновани на специфични интереси како фотографија или качување по карпи.

Планирајте го вашето следно патување

Без разлика дали станува збор за викенд одмор или продолжено патување со ранци во странство - планирањето понекогаш може да биде огромно! Но, со функцијата за планирање патувања на The Outbound; корисниците можат лесно да креираат приспособени маршрути врз основа на нивните преференции, како што се ограничувањата на буџетот или претпочитаните активности, а истовремено добиваат препораки од други корисници во заедницата!

Севкупни придобивки:

- Најдете неверојатни локални авантури каде и да сте во светот.

- Инспирирајте се со приказни и совети за патувања.

- Поврзете се со истомисленици авантуристи.

- Планирајте патувања лесно и ефикасно.

- Пристапете ги сите функции практично преку уредот со Android

Во заклучок:

Outbound Collective за Android е суштинска алатка за секој патник кој бара уникатни искуства околу себе, а исто така ги поврзува со истомисленици кои споделуваат слични интереси! Со својот кориснички интерфејс и широк список на функции; оваа апликација обезбедува се што е потребно кога истражувате нови места и локално и меѓународно!

Целосни спецификации
Издавач The Outbound Collective
Страница на издавачи https://www.theoutbound.com
Датум на издавање 2018-08-02
Датум на додавање 2018-08-02
Категорија Патува
Под категорија Транспорт
Верзија 1.0.3-release
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни