Video Motion Controll for Android

Video Motion Controll for Android 4.0

Опис

Дали сте љубители на видеа со бавно движење? Дали сакате да креирате сопствени видеа со бавно движење на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Video Motion Control за Android, врвниот видео софтвер за создавање неверојатни видеа со бавно движење и брзо движење.

Video Motion Control е моќен видео едитор кој ви овозможува лесно да ја контролирате брзината на вашите видеа. Без разлика дали сакате да го успорите видеото за да го снимите секој детал или да го забрзате за забавен ефект, оваа апликација ве опфати.

Со контролата на движењето на видеото, можете лесно да увезете кое било видео од галеријата на вашиот уред и да започнете со уредување веднаш. Апликацијата нуди интуитивен интерфејс што го олеснува прилагодувањето на брзината на вашите видеа со само неколку допири. Можете исто така да додавате музика или звучни ефекти за да ги подобрите вашите креации.

Една од најдобрите карактеристики на Video Motion Control е нејзината способност да создава мазни ефекти за бавно движење без губење на квалитетот. Апликацијата користи напредни алгоритми кои гарантираат дека секоја рамка е зачувана, што резултира со неверојатни снимки со бавно движење што изгледаат професионално и полирано.

Покрај неговите импресивни способности за уредување, Video Motion Control нуди и низа други функции дизајнирани да го олеснат создавањето и споделувањето видеа од кога било досега. Можете да додавате текстуални преклопувања, филтри и транзиции за да им дадете на вашите видеа дополнителен допир на креативност. И кога ќе бидете подготвени да го споделите вашето ремек-дело со светот, едноставно извезете го во висококвалитетен формат директно од апликацијата.

Без разлика дали сте амбициозен режисер или само барате забавен начин за снимање на спомените во бавно движење или режим на брзо напредување на уредите со Android, Video Motion Control е совршена алатка за ослободување на вашата креативност. Преземете го денес и започнете да создавате неверојатни видеа како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Andro Picsa
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=AndroPicsa
Датум на издавање 2018-08-02
Датум на додавање 2018-08-02
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 4.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни