Flash Beauty Photo Editor for Android

Flash Beauty Photo Editor for Android 2.0

Опис

Flash Beauty Photo Editor за Android е софтвер за дигитални фотографии кој нуди одличен уредувач на фотографии за селфи за Instagram, Snapchat, Twitter и Facebook. Со толку многу ефекти, налепници и функции што треба да се применат на вашите фотографии, овој бесплатен уредувач на фотографии за професионален и фотографски колаж уредник и фото мрежа со многу неверојатни филтри за слики и распоред и рамки и текст е совршена алатка за подобрување на вашите фотографии.

Едноставниот интерфејс на Photo Editor Flash Beauty го прави лесен за користење. Апликацијата нуди многу професионални визуелни ефекти и прекрасни филтри кои можат лесно да се применат. Уредникот за фотографии на пакетот алатки е многу моќен, што ви овозможува да додавате текст, слики или форми. Можете исто така да ги врамите вашите фотографии или да ги оневозможите со помош на функцијата за цртање.

Уредувањето на пиксели ви овозможува да клонирате делови од сликата или да исечете одредени области. Ротација, исправување, сечење и промена на големината се можни и со оваа апликација. Можете лесно да ги уредувате вашите фотографии со интерфејсот за допир и притиснување за зумирање.

Зачувувањето слики во JPEG, PNG, GIF, WebP и PDF формати е можно со Flash Beauty Photo Editor за Android. Трансформирањето фотографии со допир на прст никогаш не било полесно! Користете едноставни, но моќни алатки за уредување фотографии за да примените филтри или да ги приспособите боите според вашите преференции.

Важно е да се забележи дека уредените слики се зачувуваат во „Управник со датотеки/DCIM/Камера“ или „\Sdcard\Camera“. Ова осигурува дека секогаш ќе имате пристап до вашите уредени слики секогаш кога ви се потребни.

Севкупно, Flash Beauty Photo Editor за Android е одличен избор ако барате бесплатна апликација која нуди функции од професионално ниво без никакви комплицирани интерфејси или стрмни криви за учење. Без разлика дали сакате да ги подобрите селфите на платформите на социјалните медиуми како Instagram или Snapchat или едноставно сакате слики со подобар изглед на Facebook – оваа апликација има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Andro Picsa
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=AndroPicsa
Датум на издавање 2018-08-20
Датум на додавање 2018-08-20
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања Android OS 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни