HD Video Downloader Pro for Android

HD Video Downloader Pro for Android 1.1

Опис

HD Video Downloader Pro за Android е моќна алатка која ви овозможува да преземате датотеки од многу веб-локации директно во вашиот уред, заштедувајќи интернет сообраќај и овозможувајќи ви да ги гледате вашите омилени видеа офлајн. Оваа апликација е совршена за секој кој сака да ужива во омилените видеа без да се грижи за проблеми со баферот или поврзувањето со интернет.

Со HD Video Downloader Pro, преземањето видеа никогаш не било полесно. Откако ќе се инсталира, се што треба да направите е да отидете на саканата веб-локација со интегрираната во апликацијата и да ја изберете датотеката што сакате да ја преземете. Ќе се појави дијалог за преземање, што ќе ви овозможи да изберете каде на вашиот уред сакате да се зачува видеото.

Една од најдобрите работи за HD Video Downloader Pro е колку е лесен за користење. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство - едноставно следете ги овие чекори:

1) Отворете го прелистувачот на вашиот уред или користете го оној во апликацијата и одете на саканата веб-страница.

2) Изберете го видеото што сакате да го преземете и притиснете Play како да сакате да го гледате.

3) Ќе се појави порака каде што ќе бидете прашани со која програма да продолжите - изберете ја иконата HD Video Downloader.

4) Ќе бидете пренасочени автоматски на страницата на апликацијата, потоа притиснете го копчето „Преземи“ и почекајте додека не заврши.

Важно е корисниците на оваа апликација да не ја злоупотребуваат со нелегално преземање содржина заштитена со авторски права. Не преземаме никаква одговорност за каква било злоупотреба на било која апликација за преземање видео. Покрај тоа, YouTube не е поддржан поради неговите услови за користење; затоа оваа апликација треба да се користи само за едукативни, забавни, информативни и истражувачки цели.

Стандардно, преземените видеа се зачувуваат во папката „AVDApp\“ (можно е да се смени папката за дестинација од менито за поставки). Сепак, имајте предвид дека не може секој тип на видео да се преземе со помош на оваа апликација; стриминг видео услугите како YouTube или Flash не се поддржани во моментов.

Севкупно, HD Video Downloader Pro нуди едноставно, но моќно решение за секој кој сака лесен начин да ги зачува омилените онлајн видеа директно на своите уреди со Android без да се грижи за проблеми со баферот или проблеми со интернет конекција.

Целосни спецификации
Издавач Dinapp
Страница на издавачи http://dinapp.com
Датум на издавање 2018-08-20
Датум на додавање 2018-08-20
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 3814

Comments:

Најпопуларни