My Music Player for Android

My Music Player for Android 1.2

Опис

Мој музички плеер за Android: врвно аудио искуство

Дали сте уморни од користење на истиот стар музички плеер на вашиот уред со Android? Дали сакате играч кој нуди повеќе функции и опции за прилагодување? Не гледајте подалеку од My Music Player, врвниот аудио плеер MP3/OGG/FLAC/PCM за Android.

Со My Music Player, можете лесно да уживате во омилените песни и албуми. Оваа бесплатна апликација нуди поддршка за повеќекратни плејлисти, овозможувајќи ви да ја организирате вашата музика по изведувач, албум или жанр. Можете исто така да ги прелистувате вашите датотеки директно од датотечниот систем, со што ќе ви биде лесно да го најдете токму она што го барате.

Но, тоа не е сè - My Music Player поддржува и ReplayGain, кој автоматски ја прилагодува јачината на звукот на секоја песна за да обезбеди доследно слушање. А со контролите на слушалките и Bluetooth, како и контролите за акцелерометар и тресење, можете лесно да ја контролирате репродукцијата дури и без да го допирате вашиот уред.

Една од најистакнатите карактеристики на My Music Player е поддршката за насловната страница. Ова значи дека ако вашите музички датотеки имаат вградено уметничко дело (како што се корици на албуми), тие ќе бидат прикажани во апликацијата додека се репродуцира. Тоа е мал допир што додава многу на целокупното искуство.

И ако англискиот не ви е прв јазик, не грижете се - My Music Player поддржува неколку други јазици, вклучувајќи француски, германски, шпански и италијански.

Но, можеби најдобро од сè е колку е лесно да се користи оваа апликација. Интерфејсот е чист и интуитивен; се е онаму каде што очекуваш да биде. И бидејќи е дизајниран специјално за уреди со Android (наместо да биде пренесен од друга платформа), работи непречено без никакви икање или дефекти.

Се разбира, разбираме дека секој има различен вкус кога станува збор за аудио плеери. Затоа ги охрабруваме повратните информации од нашите корисници - ако има функции или подобрувања што би сакале да ги видите во идните ажурирања на My Music Player, ве молиме не двоумете се да ни испратите е-пошта на [email protected]

Во однос на рејтингот на содржината, My Music Player е оценет со ниска зрелост што значи дека е погоден за сите возрасти, но може да содржи благо насилство или сугестивни теми.

Како заклучок, ако барате аудио плеер кој нуди повеќе од основна функционалност, My Music Player дефинитивно треба да биде на вашата листа. Со својот широк опсег на функции, опции за прилагодување и леснотија на користење, тој навистина обезбедува врвно аудио искуство.

Целосни спецификации
Издавач LemonClip
Страница на издавачи https://www.facebook.com/MultiTimer
Датум на издавање 2015-01-06
Датум на додавање 2015-01-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 22

Comments:

Најпопуларни