Counter Terrorist SWAT Shooter FPS Commando Strike for Android

Counter Terrorist SWAT Shooter FPS Commando Strike for Android 1.0

Android / Logic Game Studios / 2 / Целосни спецификации
Опис

Counter Terrorist SWAT Shooter FPS Commando Strike за Android е игра полна со акција која ве става во кожата на армиски командоси кои работат со SWAT тим за да се спротивстават на терористичките напади на старо село на границата. Играта е дизајнирана да им обезбеди на играчите реално искуство за тоа како се чувствувате да се биде на бојно поле и како да се спротивстават на овие напади.

Селото, кое некогаш било мирно, е претворено во бојно поле поради постојаните закани од терористички напади. Неодамна, група терористи го нападнаа селото, а сега ваша должност е како дел од герилската сила да ги запрете пред да го заземат ова село во овој командоски напад.

Во оваа игра со пукање fps, треба да завршите 10 мисии. На крајот од секоја мисија, ќе наидете на вистинска акција на бојното поле додека се обидувате да ги елиминирате сите терористи и нивниот водач. Областа е опкружена со непријатели наоколу, што им отежнува на големите групи на SWAT стрелци; оттука само мали единици ги спроведуваат овие антитерористички операции.

Како дел од вашиот тим, имате уште двајца членови на SWAT кои ви помагаат во овој командоси антитерористички хируршки напад. Опремени сте со најнова воена технологија, како што се пиштоли и гранати, што ви овозможува лесно да ја исчистите оваа линија на фронтот и да ги браните луѓето од каква било штета.

Околината во Counter Terrorist SWAT Shooter FPS Commando Strike за Android е одлична; непреченото движење наоколу им олеснува на играчите да ги соборуваат непријателите за време на 3D игрите со терористички напади. Како терористички стрелец дејствува брзо затоа што времето истекува!

Оваа игра им дава можност на играчите не само да уживаат, туку и да научат како различните воени технологии работат заедно за време на борбени ситуации додека играат против други гејмери ​​онлајн или офлајн режим.

Преземете Counter Terrorist SWAT Shooter FPS Commando Strike денес! Не заборавајте ги повратните информации што ќе ни помогнат да подобриме повеќе идни ажурирања за секој да може да ужива во играњето игри со снимање fps без никакви проблеми или грижи за грешки или дефекти кои влијаат на искуството во игра!

Целосни спецификации
Издавач Logic Game Studios
Страница на издавачи https://sites.google.com/view/logicgamestudios/home
Датум на издавање 2018-09-16
Датум на додавање 2018-09-16
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни