FastestVPN for Android

FastestVPN for Android 1.0.3

Опис

FastestVPN за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви дава можност да пристапите до блокирани и ограничени содржини од каде било во светот. Со FastestVPN, можете да пребарувате на интернет во целосна анонимност, обезбедувајќи ја вашата приватност и безбедност на интернет.

Една од истакнатите карактеристики на FastestVPN е неговата способност да обезбеди посветени сервери за услуги за стриминг како Netflix. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови и ТВ серии без никакво тампонирање или прекини, без разлика каде се наоѓате во светот. И со неограничен пропусен опсег, можете да проследувате филмови во 4K резолуција без да се грижите за ограничувањата на податоците или пригушувањето.

Но, FastestVPN не е само за стриминг содржина. Исто така, обезбедува 256-битна шифрирање AES од воено одделение за да ја заштити вашата онлајн активност од љубопитните очи на јавните жаришта за Wi-Fi. Ова значи дека дури и ако некој се обиде да го пресретне вашиот интернет сообраќај, нема да може да го дешифрира.

Покрај неговите безбедносни карактеристики, FastestVPN нуди и низа други поволности за корисниците на Android. На пример:

- Блокатор на реклами: Ви здодеа да гледате досадни реклами додека прелистувате? Вградениот блокатор на реклами на FastestVPN ќе ги отстрани сите.

- Заштита од малициозен софтвер: Дали сте загрижени за малициозен софтвер кој го инфицира вашиот уред? Функцијата за заштита на малициозен софтвер на FastestVPN ќе го скенира целиот дојдовен сообраќај за потенцијални закани.

- Сплит тунелирање: Сакате да користите одредени апликации со VPN заштита додека другите ги оставате незаштитени? Со поделен тунел, можете да изберете кои апликации користат VPN заштита, а кои не.

Генерално, ако барате брза и сигурна VPN услуга која нуди врвни безбедносни карактеристики, како и посветени сервери за стриминг услуги како Netflix, тогаш не гледајте подалеку од FastestVPN за Android.

Целосни спецификации
Издавач FastestVPN
Страница на издавачи https://fastestvpn.com/
Датум на издавање 2018-10-12
Датум на додавање 2018-10-12
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена $10.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни