Mini Shooters Battleground Shooting Game for Android

Mini Shooters Battleground Shooting Game for Android 1.5

Android / iDivinecreation Technologies / 2 / Целосни спецификации
Опис

Mini Shooters: Battleground Shooting Game за Android е нова и возбудлива бесплатна игра со пукање со цртан филм со повеќе играчи, која ќе ве натера да заборавите на која било друга игра со пукање со бојното поле FPS. Со неговиот возбудлив неограничен режим на зомби, добивате искуство исполнето со адреналин на животот што никогаш нема да заврши.

Оваа игра нуди четири зачудувачки мапи за пукање на бојното поле за играње, секоја со свои уникатни предизвици и пречки. Можете да изберете од огромен арсенал на пиштоли за играње во PvP режим, што ви овозможува да го приспособите вашето искуство во игра според вашите преференции.

Една од најатрактивните карактеристики на Mini Shooters се неговите модерни опции за прилагодување на карактерите. Можете лесно да го приспособите вашиот аватар со различни маски за лице, капи и очила за да создадете уникатен изглед што ја одразува вашата личност.

Играта во Mini Shooters е лесна и интуитивна благодарение на функцијата за автоматско снимање во бесплатните FPS игри. Моментално, достапни се пет различни режими: тимска смртен натпревар, режим на преживување, режим на зомби, режим на удар со глава и сличен режим на пиштол. Секој од нив нуди свој сет на предизвици и награди за играчите кои се подготвени за предизвикот.

Во прилог на овие режими, достапни се и четири различни мапи: пристаниште, аеродром во едноставна воена база и алпско шуми. Овие мапи нудат неверојатна графика која сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите гејмери ​​таму.

Со преку 25 масивни колекции на пиштоли достапни само во оваа игра - вклучувајќи гранати како блиц или димни гранати - играчите имаат многу опции кога ќе дојде време за битка! И ако работите стануваат премногу тешки за време на играта? Без грижи! Само користете медицински комплет или други предмети како завои или лекови против болки по потреба!

Mini Shooters е многу компатибилен со неверојатна графика и непречена игра што го прави навистина едноставен за секој што може да игра, но бара автентични вештини прецизност интерес за играње стрелачка игра во режим на зомби, која е исклучително предизвикувачка, но истовремено наградувачка!

Вклучете се во онлајн бојни полиња со повеќе играчи со зачудувачки мапи користејќи различни тактики додека играте против други од целиот свет! Придружете се или креирајте соби во кои пријателите ќе можат да се придружат без потреба од интернет конекција, така што секој има шанса да учествува заедно без оглед на локацијата каде што може да се наоѓа во моментот!

Севкупно, оваа игра доби оценки со пет ѕвезди што нè охрабруваат постојано да го подобруваме ажурирањето, обезбедувајќи најдобро можно искуство со игри на сите наши корисници ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач iDivinecreation Technologies
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-10-14
Датум на додавање 2018-10-14
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.5
Барања за ОС Android
Барања Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни