Kashmiri Talking Dictionary for Android

Kashmiri Talking Dictionary for Android 10.0

Android / Khandbahale.com / 73 / Целосни спецификации
Опис

Kashmiri Talking Dictionary for Android е едукативен софтвер кој обезбедува двојазичен речник со аудио изговор. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да го научат кашмирскиот јазик преку обезбедување преводи од англиски на кашмирски и обратно. Со додадената карактеристика на аудио изговор, корисниците можат да вежбаат правилен изговор на зборови на двата јазика.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да работи офлајн, што го прави достапен дури и без интернет конекција. Ова го прави идеален за оние кои патуваат или живеат во области со ограничен пристап до интернет.

Корисничкиот интерфејс е едноставен и лесен за навигација, овозможувајќи им на корисниците да пишуваат или на англиски или со кашмирска тастатура. Нема потреба да се префрлате помеѓу јазиците бидејќи секоја омилена тастатура на кашмир може да се користи за пишување зборови од Кашмир.

Овој софтвер вклучува широк опсег на вокабулар, кој опфаќа различни теми како што се храна, патувања и секојдневни разговори. Корисниците можат да бараат одредени зборови или да прелистуваат низ категории за да го најдат она што го бараат.

Покрај неговата едукативна вредност, овој софтвер служи и како корисна алатка за комуникација помеѓу англиски и кашмирски говорители. Совршено е за секој кој сака да го научи јазикот или да ги подобри своите постоечки вештини.

Генерално, Кашмирскиот зборувачки речник за Андроид е одличен ресурс кој обезбедува точни преводи и аудио изговори и на англиски и на кашмирски јазици. Неговите офлајн способности го прават достапен во секое време и каде било, додека неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и за почетници.

Целосни спецификации
Издавач Khandbahale.com
Страница на издавачи https://www.khandbahale.com/
Датум на издавање 2018-10-26
Датум на додавање 2018-10-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Јазичен софтвер
Верзија 10.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 73

Comments:

Најпопуларни