Konkani to English Dictionary for Android

Konkani to English Dictionary for Android 11.0

Android / Khandbahale.com / 14 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате доверлив и лесен за употреба речник Konkani to English за вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од апликацијата Konkani to English Dictionary, достапна сега за преземање на Google Play Store.

Овој едукативен софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да преведуваат зборови и фрази од Konkani на англиски со само неколку кликања. Без разлика дали сте студент, патник или едноставно сте заинтересирани да дознаете повеќе за јазикот Конкани, оваа апликација е суштинска алатка која може да ви помогне да го проширите вашиот речник и да ги подобрите вашите комуникациски вештини.

Со својот кориснички интерфејс и сеопфатна база на податоци со зборови и фрази, апликацијата Konkani to English Dictionary е совршена за секој кој има потреба од брз пристап до прецизни преводи во движење. Еве некои од неговите клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс: интуитивниот дизајн на апликацијата им олеснува на корисниците од сите возрасти и нивоа на вештини да се движат низ нејзините различни функции.

- Сеопфатна база на податоци: Речникот содржи над 10.000 записи кои покриваат широк спектар на теми, вклучувајќи бизнис, патување, храна, здравје, спорт и многу повеќе.

- Офлајн функционалност: не ви треба интернет конекција за да ја користите оваа апликација. Откако ќе се преземе на вашиот уред, тој работи и офлајн.

- Аудио изговор: слушнете како секој збор се изговара од мајчин говорници со аудио снимки вклучени во речникот.

- Историја на пребарување: следете ги претходно пребаруваните зборови за да можете лесно да се вратите кога е потребно.

Без разлика дали патувате во странство или едноставно сакате да ги подобрите вашите јазични вештини дома или на работа - оваа апликација има сè покриено! Со својата обемна база на податоци со зборови и фрази, заедно со аудио изговори од мајчин јазик - никогаш не било полесно или поудобно од кога било досега!

Па зошто да чекаме? Преземете го речникот Konkani To English денес од Google Play Store!

Целосни спецификации
Издавач Khandbahale.com
Страница на издавачи https://www.khandbahale.com/
Датум на издавање 2018-10-28
Датум на додавање 2018-10-28
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Јазичен софтвер
Верзија 11.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни