Smoke Photo Editor for Android

Smoke Photo Editor for Android 1.0.1

Опис

Smoke Photo Editor за Android е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да додавате вистински ефекти од чад на вашите фотографии и селфи. Оваа апликација е дизајнирана само за забава и забавни цели, што ја прави совршена за оние кои сакаат да додадат уникатен допир на нивните слики.

Со Smoke Photo Editor, можете да ги направите вашите фотографии и селфи попривлечни со додавање на различни типови на ефекти од чад, како што се очила, чад од прстен, чад од лице и наргиле или е-цигара. Апликацијата нуди широк избор на уметнички ефекти на чад, ефекти на чад во боја, ефекти на чад од лице и ефекти на прстенест чад што ќе ги направат вашите слики да се истакнат.

Една од најдобрите работи за Smoke Photo Editor е неговата функционалност. Апликацијата има лесен за користење интерфејс кој ви овозможува да ставите вистински ефект на чад на вашите фотографии со само неколку кликања. Можете да го прилагодите интензитетот на ефектот според вашата желба, па дури и да изберете од различни стилови во колекцијата фотографии.

Иако пушењето пури може да биде штетно за здравјето во реалниот живот, Smoke Photo Editor ви овозможува да уживате во искуството без никакви негативни последици. Можете да создадете неверојатни реалистични лажни ефекти за пушење користејќи свои фотографии без да се изложувате себеси или другите на ризик.

Без разлика дали сакате да додадете некои предности или драма на вашите слики или едноставно да се забавувате експериментирајќи со различни стилови и филтри, Smoke Photo Editor ве покрива. Со својот широк избор на функции и кориснички интерфејс, оваа апликација е совршена и за аматерски фотографи и за професионалци.

Па зошто да чекаме? Преземете го Smoke Photo Editor сега од широкиот избор на софтверски опции на нашата веб-локација денес!

Целосни спецификации
Издавач VivaDroid
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=VivaDroid
Датум на издавање 2018-11-06
Датум на додавање 2018-11-06
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни