AnyVid for Android

AnyVid for Android 4.0.2

Опис

AnyVid за Андроид: Апликацијата за преземање видео за крајна

Дали сте уморни од тоа што не можете да ги преземате вашите омилени видеа од популарни веб-локации како YouTube, Facebook, Instagram, TikTok и Dailymotion? Дали сакате сигурна апликација за преземање видео што може да ви помогне лесно да преземате какво било видео? Не гледајте подалеку од AnyVid за Android!

AnyVid е најдобрата апликација за преземање видеа достапна на пазарот денес. Со над 1000 поддржани веб-локации и можност за преземање видеа кои се движат од 144p до 1080p, AnyVid е конечното решение за сите ваши потреби за преземање видео. Без разлика дали сакате да зачувате смешен клип или упатство за подоцнежно гледање, AnyVid ве опфати.

Но, тоа не е се! AnyVid исто така ви овозможува сериско преземање до 600 датотеки одеднаш. Ова значи дека можете лесно да преземате цели листи за репродукција или канали со само неколку кликања. Нема повеќе губење време за преземање на секоја поединечна датотека една по една.

Покрај неговите моќни можности за преземање, AnyVid исто така ви овозможува да проследувате видеа во тренд од целиот свет директно во апликацијата. Ова значи дека дури и ако не сакате да преземете одредено видео, сепак можете да уживате во него без да треба да ја напуштите апликацијата.

Па зошто да изберете AnyVid над другите апликации за преземање видео? Еве само неколку причини:

1. Широк опсег на поддржани веб-локации: со поддршка за преку 1000 популарни веб-локации како YouTube, Facebook, Instagram, TikTok и Dailymotion (и многу други), нема недостиг од содржини достапни за преземање.

2. Преземања со висок квалитет: Без разлика дали барате преземања со стандардна дефиниција или со висока дефиниција (до 1080p), AnyVid го има покриено.

3. Сериско преземање: Преземете до 600 датотеки одеднаш со леснотија - совршено за зачувување на цели листи за репродукција или канали во едно движење.

4. Пренесувајте видеа во тренд: дури и ако не сакате да преземате одредено видео, уживајте во гледањето директно во апликацијата благодарение на неговите вградени можности за стриминг.

5. Кориснички интерфејс: Со интуитивен интерфејс и лесни за користење функции како што се филтри за пребарување и опции за сортирање по датум или ниво на популарност - никогаш не било полесно да се најде она што најмногу нè интересира!

Генерално, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за преземање видеа од различни платформи онлајн, тогаш не гледајте подалеку од Anyvid!

Целосни спецификации
Издавач Amoyshare
Страница на издавачи http://www.amoyshare.com/
Датум на издавање 2021-03-22
Датум на додавање 2021-03-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 4.0.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 2433

Comments:

Најпопуларни