Free Music Ringtones for Android

Free Music Ringtones for Android 1.0.0

Android / UltimateRingtonesApps / 32 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатни музички мелодии за Андроид: врвна колекција на кул звуци

Ако барате начин да го персонализирате вашиот телефон и да се издвојува од толпата, тогаш Free Music Ringtones за Android е совршената апликација за вас. Со широк избор на врвни тонови на ѕвонење, овој софтвер за MP3 и аудио нуди широка колекција на кул звуци што ќе направат вашиот телефон да ѕвони на звукот на музичките мелодии.

Без разлика дали сакате да поставите звук како стандарден или контактен рингтон, СМС или мелодија за известување, па дури и како звук на аларм, бесплатните музички рингтонови за Android ве покриваат. Можете исто така да го поставите LED светлото да трепка при повик или SMS и да уживате во сите овие функции потполно бесплатно.

Па зошто да се задоволите со здодевните стандардни мелодии кога можете да имате пристап до некои од најкул музичките звуци на пазарот? Со најновото ажурирање на оваа апликација кое вклучува нови мелодии за мобилни телефони, како и добро расположение и кул музика, нема подобро време од сега да му дадете на вашиот телефон надградба со ништо друго освен со најпопуларните музички звуци.

Направени во соработка со добар вкус, овие врвни мелодии ја следат најновата мода на рингтонови за мобилни телефони. Оваа колекција за висока мода на најпопуларните мелодии е прилагодена за оние кои сакаат да имаат висококвалитетен музички рингтон бесплатно.

Компатибилност

Бесплатните музички рингтонови за Android се тестирани на HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Google Nexus 5, Samsung Galaxy Note S3, LG G2 и Sony Xperia Z1S меѓу другите телефони. Компатибилен е со Verizon AT&T и сите други провајдери. Ако наидете на грешки додека ја користите оваа апликација, пријавете ги на [email protected]

Правни информации и лиценца

Сите звуци и тонови што се користат во оваа апликација се под лиценца Creative Commons лиценца Creative Commons Attribution 3.0 (CC BY 3.0), Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 (CC BY-SA 3.0), лиценца за јавен домен ознака 1.0 (CC0 1.0), Creative Commons Меѓународна лиценца Attribution 4.0 (CC BY 4.0) и Creative Commons Attribution 2.5 Generic (CC BY 2). Овие лиценци се кредитираат во апликација каде што е соодветно.

За какви било прашања или грижи во врска со лиценцата, ве молиме контактирајте не на [email protected]

Оценка на содржина: ниска зрелост

Целосни спецификации
Издавач UltimateRingtonesApps
Страница на издавачи https://www.facebook.com/Ultimate-Ringtones-Apps-138535266667957/
Датум на издавање 2015-10-08
Датум на додавање 2015-10-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни