iZi Drum Pad Machine Pro: Make Beats & EDM Music for Android

iZi Drum Pad Machine Pro: Make Beats & EDM Music for Android 1.0.1

Android / iZi Studio Apps / 85 / Целосни спецификации
Опис

iZi Drum Pad Machine Pro: Make Beats & EDM Music for Android е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да креирате ритам, музика и циклуси 24/7! Со iZi Studio Pads: Play Drums, Beats & EDM DJ Sounds (Sound Board and Sequencer Machine), можете да мешате звуци и да ја пуштате подлогата за тапани како професионалец. Без разлика дали сакате да станете битмејкер, диџеј, музичар или само да свирите на тапани за забава, оваа апликација ве покрива.

Бесплатната апликација iZi Studio Pads DAW е совршена за оние кои сакаат да учат електронска музика или да создаваат ритам. Во оваа апликација (iZi Drum Pad Machine: Make Beats & Music Like a Pro), можете да креирате музика во различни жанрови и да мешате јамки користејќи претходно направени или да направите свои. Можете исто така да креирате битови за рап и други жанрови на музика додека свирите на пијано и други музички инструменти.

Користење на кул, популарни и модерни звуци и примероци од различни жанрови, вклучувајќи електронска музика/EDM, Trap, Future Bass, Future House/Bass House/Deep House, Хард бас хип-хоп/рап Дабстеп Драм и бас рок и акустични тапани Звуци на пијано; Апликацијата iZi Studio Pads нуди бескрајни можности кога станува збор за создавање уникатни ритам.

Една од највозбудливите карактеристики на оваа апликација е нејзината Beat-Matrix каде што корисниците можат да креираат свои отчукувања со прилагодување на стапката на отчукувања според BPM. Оваа функција го олеснува приспособувањето на вашите записи според вашите преференции, истовремено обезбедувајќи дека звучат професионално.

Ако веќе сте диџеј или битмејкер/рапер и барате лесен начин за правење музика во движење, тогаш не гледајте подалеку од iZi Drum Pad Machine Pro: Направете Beats & EDM Music за Android. Со толку многу стилови и жанрови на музика достапни во оваа апликација, вклучително и електронска музика/EDM; има по нешто овде за секого!

Без разлика дали барате најдобар мобилен DAW Soundboard Beats Sampler Beat Machine Dram Pads Контролна табла за DJ-машини за тапани; Апликацијата iZi Studio Pads има сè покриено! Совршено е ако барате и опции за бесплатно преземање.

За да го добиете најдоброто искуство од оваа апликација, препорачуваме да користите звучници или слушалки додека си играте со нејзините функции. Дополнително, гледањето упатства во апликацијата ќе им помогне на корисниците да разберат како функционира секоја функција за да можат веднаш да почнат да прават свои уникатни песни!

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за MP3 и аудио што им овозможува на корисниците да создаваат ритам со професионален звук во движење, тогаш не гледајте подалеку од iZi Drum Pad Machine Pro: Направете Beats & EDM Music За Андроид!

Целосни спецификации
Издавач iZi Studio Apps
Страница на издавачи http://iziapps.me
Датум на издавање 2018-11-13
Датум на додавање 2018-11-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 85

Comments:

Најпопуларни