VideoPad Master's Edition for Android

VideoPad Master's Edition for Android 4.43

Опис

VideoPad Master's Edition за Android е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да креирате видеа со професионален изглед на вашиот уред со Android. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, VideoPad Master's Edition има сè што ви треба за вашите видеа да се истакнат.

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба алатки, Master's Edition VideoPad го олеснува уредувањето и подобрувањето на вашите видеа. Можете да ја скратите, исечете и менувате големината на вашата снимка со само неколку кликања, да додавате текстуални преклопувања и титлови, да применувате филтри и ефекти, да ја прилагодите рамнотежата на боите и осветленоста на вашите клипови и многу повеќе.

Една од најистакнатите карактеристики на Master's Edition е неговата способност да работи со повеќе видео формати. Без разлика дали работите со MP4 или AVI или кој било друг популарен формат, овој софтвер може да се справи со сето тоа. Можете дури и да внесувате снимки од ролетот на камерата на вашиот телефон или да снимате нова снимка директно во апликацијата.

Друга одлична карактеристика на Master's Edition на VideoPad е неговата поддршка за уредување аудио. Можете да додавате музички записи на вашите видеа од библиотеката на телефонот или да изберете од вградениот избор на музички нумери без авторски права вклучени во апликацијата. Можете исто така да снимате гласови директно во апликацијата користејќи го микрофонот на вашиот телефон.

Кога ќе дојде време да го споделите вашето готово ремек дело со пријателите и семејството, Master's Edition на VideoPad го олеснува тоа. Можете да го извезувате вашето видео во различни формати, вклучувајќи MP4 оптимизирани за платформи за социјални медиуми како Facebook и Instagram.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за уредување видео за уредите со Android, тогаш не гледајте подалеку од Master's Edition VideoPad! Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции, овој софтвер е совршен за секој што сака да креира видеа со професионален изглед на својот мобилен уред без да се скрши!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-11
Датум на додавање 2018-12-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 4.43
Барања за ОС Android
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments:

Најпопуларни