Hackuna (Anti-Hack) for Android

Hackuna (Anti-Hack) for Android 2.1.1

Android / Cryptors Cyber Security / 26 / Целосни спецификации
Опис

Hackuna (Anti-Hack) за Android е моќен безбедносен софтвер кој им помага на корисниците да ги заштитат своите уреди од хакери и сајбер закани. Со своите напредни функции, оваа апликација може да открие и следи хакери во јавна WiFi мрежа, да идентификува апликации што ве шпионираат и да ви помогне да научите како да се спротивставите на тие хакери.

Хакерите постојано бараат начини да ги искористат пропустите во безбедносниот систем на вашиот уред. Тие можат да добијат пристап до вашите лични информации, да го украдат вашиот идентитет или дури и да преземат контрола над вашиот уред. Hackuna (Anti-Hack) е дизајниран да ги спречи овие напади преку обезбедување на заштита во реално време од сајбер закани.

Една од клучните карактеристики на Hackuna (Anti-Hack) е неговата способност да открива и следи хакери во јавна WiFi мрежа. Кога ќе се поврзете на јавна WiFi хотспот, секогаш постои ризик некој друг на истата мрежа да се обидува да го хакира вашиот уред. Со Hackuna (Anti-Hack), ќе можете да ја видите IP адресата, MAC адресата, брендот на лаптопот и други детали за секој хакер кој се обидува да пристапи до вашиот уред.

Друга важна карактеристика на Hackuna (Anti-Hack) е неговата способност да открива апликации што ве шпионираат. Многу апликации собираат податоци за нивните корисници без нивно знаење или согласност. Овие податоци може да вклучуваат сè, од информации за локација и историја на прелистување до контакти и пораки. Со Hackuna (Anti-Hack), ќе можете да идентификувате која било апликација што собира податоци без ваша дозвола.

Покрај тоа, Hackuna (Anti-Hack) исто така може да ви помогне да одредите дали веќе сте биле хакирани или не. Ако некој добил неовластен пристап до вашиот уред или сметки, оваа апликација веднаш ќе ве предупреди за да можете да преземете нешто пред да биде предоцна.

Сајбер безбедноста станува сè поважна во денешниот дигитален свет. Со оглед на тоа што повеќе луѓе користат мобилни уреди за работа и лична употреба од кога било досега, од суштинско значење е сите ние да преземеме чекори за да ги заштитиме нашите уреди од сајбер закани. Затоа Hackuna (Anti-Hack) вклучува образовни ресурси дизајнирани специјално за корисници кои сакаат да научат повеќе за најдобрите практики за сајбер безбедност.

Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, Hackuna (Anti-Hack) е суштинска алатка за секој што сака мир при користење на својот уред со Android онлајн. Без разлика дали прелистувате интернет дома или се поврзувате преку јавното WiFi hotspot додека патувате во странство – со инсталирана апликација на вашиот телефон – бидете сигурни знаејќи дека никој нема да може лесно да ја пробие!

Клучни карактеристики:

- Открива и следи хакери во јавен Wi-Fi

- Открива апликации кои го шпионираат корисникот

- Предупредува доколку корисникот бил хакиран

- Обезбедува едукативни ресурси за сајбер безбедноста

Заклучок:

Како заклучок, Hackuna (Анти-хакер) за андроид обезбедува сеопфатна заштита од сајбер закани преку откривање и следење на хакери во јавна Wi-Fi мрежа, откривање апликации за шпионски софтвер, предупредување дали корисникот е веќе хакиран и обезбедува образовни ресурси за сајбер безбедноста. Тоа е суштинска алатка за секој кој сака мир на умот кога го користи својот уред со Android онлајн!

Целосни спецификации
Издавач Cryptors Cyber Security
Страница на издавачи https://www.cryptors.org
Датум на издавање 2018-12-11
Датум на додавање 2018-12-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 26

Comments:

Најпопуларни