Adobe Creative Cloud for Android

Adobe Creative Cloud for Android 4.2.50

Опис

Adobe Creative Cloud за Android е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да пристапите до вашите креативни датотеки и да работите на нив од каде било и во секое време. Без разлика дали сте графички дизајнер, фотограф или уредувач на видео, овој софтвер има се што ви треба за да создадете прекрасни дизајни и да соработувате со вашиот тим.

ПОЧНИ

Ако сте нов во Creative Cloud, не грижете се. Овој софтвер има се што ви треба за да започнете. Можете да ги преземете апликациите и упатствата директно на вашиот уред за да можете да научите како да ги користите во движење. Со Creative Cloud за Android, нема потреба да се врзувате за вашиот десктоп компјутер.

ПРИСТАП до ВАШИТЕ ДОСТОЈКИ

Една од најдобрите карактеристики на Adobe Creative Cloud за Android е тоа што ви овозможува пристап до сите ваши дизајнерски средства од едно место. Можете да ги прелистувате сите ваши датотеки Photoshop, Illustrator и InDesign, како и PDF и XD прототипови директно од вашиот мобилен уред. Плус, со фотографиите на Lightroom и мобилните креации вклучени во комбинацијата - лесно е да останете организирани додека работите од далечина.

Можете исто така да додавате датотеки директно во Creative Cloud од вашиот мобилен уред, така што тие автоматски се синхронизираат на сите уреди. Ова значи дека ако направите промени на еден уред - тие ќе се рефлектираат и на сите други уреди! И ако има графики или слики во Adobe Stock или Creative Cloud Libraries - едноставно зачувајте ги на фотоапаратот за лесно споделување со другите.

ЧУВАЈТЕ ЈА РАБОТАТА

Синхронизирањето на слики од екранот е уште една одлична карактеристика на Adobe Creative Cloud за Android што им овозможува на корисниците да ја забележат својата работа пред да ја синхронизираат автоматски со нивната работна површина! Ова ја прави соработката полесна од кога било досега, бидејќи сите вклучени во проект може да видат какви промени се направени без да има повеќе верзии наоколу!

СОРАБОТУВАЈТЕ

Соработката е клучна кога работите на проекти од далечина - особено кога роковите се тесни! Со Adobe Creative Cloud за Android, корисниците можат да испраќаат дизајни и коментари напред-назад меѓу членовите на тимот веднаш преку известувања кои се појавуваат директно на екранот на нивниот телефон! И штом сите ќе имаат шанса да си ја прегледаат работата - објавувањето на Behance (платформа за социјални медиуми специјално дизајнирана за креативци) помага да се допре до уште поширока публика!

2 GB Складирање

Бесплатната верзија на Adobe Creative Cloud доаѓа со бесплатен простор за складирање од 2 GB што треба да биде доволно простор за повеќето луѓе кои сакаат можности за синхронизација на датотеки без да плаќаат дополнителни давачки секој месец!

ЗАКЛУЧОК:

Како заклучок, Adobe Creative Cloud за Android е одлично деловно софтверско решение кое им овозможува на корисниците сè што им е потребно за да создадат прекрасни дизајни додека беспрекорно соработуваат на повеќе уреди! Без разлика дали работите од далечина или само гледате, останете организирани додека сте надвор од теренот; оваа апликација е покриена на секој чекор со обезбедување на апликации за упатства за пристап, како што се Photoshop Illustrator InDesign PDF-и XD прототипови Lightroom слики Mobile Creations Libraries онлајн офлајн слики од екранот синхронизирање на прибелешки означување инстант известувања Behance објавува 2 GB бесплатен простор за складирање повеќе!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2018-12-12
Датум на додавање 2018-12-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за соработка
Верзија 4.2.50
Барања за ОС Android
Барања Android 5.0
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 491

Comments:

Најпопуларни