RecordPad Audio Recorder Free for Android

RecordPad Audio Recorder Free for Android 7.20

Опис

RecordPad Audio Recorder Free for Android е моќен и лесен за користење софтвер за снимање звук кој ви овозможува да снимате аудио на вашиот уред со Android. Без разлика дали треба да снимате гласовни белешки, интервјуа, предавања или кој било друг вид аудио, RecordPad Free ве покрива.

Како апликација од категоријата MP3 и аудио софтвер, RecordPad Free е идеален за секој што треба да снима аудио за употреба во дигитални презентации и проекти. Големината на инсталацијата е мала и брзо се презема, што го прави пригоден избор за оние кои треба веднаш да започнат со снимање.

Со RecordPad Free, можете лесно да снимате звук, глас, музика или кој било друг тип на аудио. Снимањето аудио на вашиот компјутер никогаш не било полесно. Можете да го користите софтверот за да снимате аудио белешки, пораки или објави во wav или mp3 датотеки.

Една од клучните карактеристики на RecordPad Free е неговата способност да зачувува снимки во формат wav или mp3. Ова значи дека можете лесно да ги споделувате вашите снимки со други преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook и Twitter.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за снимање со гласовно активирање. Со овозможена оваа функција, софтверот автоматски ќе започне да снима кога ќе открие влез на звук од вашиот микрофон. Ова го олеснува снимањето на важни моменти без да мора рачно да го стартувате и прекинувате процесот на снимање.

Покрај овие функции, RecordPad Free доаѓа и со HotKeys кои ви овозможуваат да го контролирате софтверот дури и додека работите во други програми. Ова им олеснува на професионалците на кои им е потребен брз пристап до нивните снимки додека работат на други задачи.

Генерално, RecordPad Audio Recorder Free за Android е едноставна, но цврста алатка која е совршена за лична, но и за професионална употреба. Без разлика дали сте студент кој сака да снима предавања или бизнис професионалец кој има потреба од ефикасен начин за снимање на важни состаноци и разговори - оваа апликација има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-28
Датум на додавање 2018-12-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.20
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 664

Comments:

Најпопуларни