Crocodile Simulator 2019 Beach And City Attack for Android

Crocodile Simulator 2019 Beach And City Attack for Android 1.0

Опис

Crocodile Simulator 2019: Beach & City Attack е игра полна со акција која ви овозможува да контролирате огромен крокодил предатор и да го ловите вашиот плен. Со повеќекратни мисии за лов на плажа и дивеење во градот, оваа игра нуди уникатно искуство што нема да го најдете во другите игри со симулатори на животни.

Во оваа игра, вие играте како луто чудовиште со џиновска големина на остри вилици кои можат да нападнат се што ќе му се најде на патот. Без разлика дали е на копно или во вода, вашиот крокодил ќе плива и ќе ползи со цел да го проголта својот плен. Но, бидете предупредени - ловците се подготвени да пукаат на повидок, така што ќе треба да бидете брзи и стратешки ако сакате да преживеете.

Една од најдобрите работи за Crocodile Simulator 2019 е разновидноста на достапни мисии. Можете да започнете со лов на градските плажи, создавајќи хаос и цврсто фаќајќи ги луѓето. Никој не треба да избега! Како што напредувате низ играта, ќе се појават нови предизвици - од напад на луѓе на чамци до соборување на полициски стрелци кои се обидуваат да ве ловат.

Но, не се работи само за преживување - има и многу можности за одмазда. Овој мочуришен крокодил сим раскажува застрашувачка приказна за лут гладен крокодил кој бара одмазда против оние кои му згрешиле. Со реална графика и извонредна игра, Crocodile Simulator 2019 сигурно ќе ве забавува со часови.

Едно нешто што ја издвојува оваа игра од другите во нејзината категорија е нивото на контрола на играчите врз нивните крокодили. Ќе треба да ја покажете својата експертиза за лов ако сакате да успеете - или искористете ја оваа игра како можност да ги изградите вашите вештини за напад и да го контролирате вашиот брутален крој како никогаш досега.

Генерално, Crocodile Simulator 2019: Beach & City Attack е една од најдобрите игри за 2019 година со вистинска игра за напад на крокодилски симулатори. Тој нуди возбудливо искуство за разлика од кој било друг симулатор за животни таму - без разлика дали барате авантура полна со акција или едноставно сакате нешто ново и возбудливо да пробате!

Целосни спецификации
Издавач Tap 2 Run
Страница на издавачи http://miamigamestudio.com
Датум на издавање 2019-01-03
Датум на додавање 2019-01-03
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни