EmotionCard for Android

EmotionCard for Android 1.0

Опис

EmotionCard за Android е задолжителна апликација за секој кој сака да разговара на WhatsApp, да објавува на Instagram или Facebook. Оваа апликација нуди широк избор на позадини кои се совршени за вашиот уред со Android, како и платформи за социјални медиуми како WhatsApp, Facebook и Instagram. Со EmotionCard, можете лесно да ја пронајдете совршената слика за споделување со вашите пријатели и следбеници.

Една од најдобрите работи за EmotionCard е нејзината огромна колекција на позадини. Без разлика дали барате нешто слатко и гужва или нешто смело и нервозно, оваа апликација има се. Ќе најдете сè, од преслатки животни до неверојатни пејзажи до привлечни апстрактни дизајни.

Но, EmotionCard не е само убави слики - таа е исто така неверојатно лесна за употреба. Едноставно прелистувајте низ различните категории додека не најдете слика што ви го привлекува вниманието. Потоа, допрете на сликата за да ја видите во режим на цел екран. Оттаму, можете лесно да ја зачувате сликата на вашиот уред или да ја споделите директно со вашите пријатели преку WhatsApp, Facebook или Instagram.

Друга одлична карактеристика на EmotionCard е нејзината способност да креира сопствени слики користејќи преклопувања на текст и налепници. Ова ви овозможува да додадете личен допир на која било позадина со додавање на своја сопствена порака или смешен натпис.

Иако повеќето содржини во EmotionCard се на португалски јазик, дури и ако не го разбирате португалскиот јазик, сепак можете да уживате во нашите слики без никаков проблем, бидејќи тие се универзални по природа.

Генерално, ако барате лесна за употреба апликација која нуди широк избор на висококвалитетни позадини за уредите со Android, како и платформите за социјални медиуми како WhatsApp, Facebook и Instagram, тогаш не гледајте подалеку од Emotioncard!

Целосни спецификации
Издавач Brasmarketing
Страница на издавачи https://emotioncard.com.br
Датум на издавање 2019-02-07
Датум на додавање 2019-02-07
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни