Smart TV Box Gaming Console Emulator for Android

Smart TV Box Gaming Console Emulator for Android 4.12.0

Android / Action Adventure Game / 210 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на ретро игри? Дали ви недостасуваат деновите на играње класични игри со аркада и конзоли на вашиот телевизор? Не гледајте подалеку од Smart TV Box емулатор на конзола за игри, бесплатна апликација за уреди со Android што ви овозможува повторно да ги доживеете тие спомени од детството или да создавате нови со семејството и пријателите.

Со емулатор на конзола за игри на Smart TV Box, можете да уживате во игрите PSX, GBA, SNES и NES на вашиот паметен телевизор со Android или Android TV Box. Овие игри можете да ги играте и на вашиот мобилен уред со Android користејќи го вашиот личен контролер. Апликацијата овозможува дури и состојби на зачувување за да можете да продолжите токму таму каде што сте застанале.

Една од најдобрите работи за емулатор на конзола за игри Smart TV Box е неговата леснотија на користење. Едноставно преземете ја апликацијата од продавницата на Google Play и почнете да играте. Нема потреба да се грижите за комплицираните процеси на поставување или проблеми со компатибилноста - овој емулатор е дизајниран да работи беспрекорно со широк опсег на уреди.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - Емулаторот за игри на конзола за игри Smart TV Box е одличен кога станува збор за функциите. Апликацијата поддржува повеќе јазици, што ја прави достапна за корисниците ширум светот. Исто така, нуди приспособливи контроли за да можете да го приспособите вашето искуство со игри за да одговараат на вашите преференции.

Покрај неговата импресивна функционалност, емулаторот на конзола за игри на Smart TV Box може да се пофали со атрактивен кориснички интерфејс кој е интуитивен и визуелно привлечен. Навигацијата низ менијата и избирањето игри е лесно благодарение на неговиот рационализиран дизајн.

И ако сето тоа не беше доволно, Smart TV Box емулатор на конзола за игри е потполно бесплатен! Така е - тука нема скриени такси или купувања во апликација. Само преземете ја апликацијата и почнете да играте некои од вашите омилени класични игри денес.

Па што чекаш? Без разлика дали сакате да ги оживеете старите спомени или да создавате нови со семејството и пријателите, емулаторот за конзола за игри Smart TV Box има сè што ви треба за повеќечасовна ретро забава со игри на вашиот уред со Android. Преземете го сега од продавницата на Google Play!

Целосни спецификации
Издавач Action Adventure Game
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=com.retro.tvboxarcade
Датум на издавање 2019-02-14
Датум на додавање 2019-02-14
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 4.12.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 210

Comments:

Најпопуларни