Apps Lock & Gallery Hider: AppLock, Gallery Locker for Android

Apps Lock & Gallery Hider: AppLock, Gallery Locker for Android 1.67

Android / Migital: Best Apps, Games, Videos, Health, Fitness / 20 / Целосни спецификации
Опис

Apps Lock & Gallery Hider: AppLock, Gallery Locker за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да го заштитите вашиот телефон и целата негова содржина од неовластен пристап. Со оваа апликација, можете да го заклучите секој систем или преземена апликација по ваш избор со изобилство опции, осигурувајќи дека вашата приватност е секогаш заштитена.

Без разлика дали сте загрижени дали некој пријател ќе ви го позајми телефонот за да игра игри или сте загрижени за приватните податоци во некои апликации што ги читаат колегите, Apps Lock & Gallery Hider ве покрива. Оваа апликација е дизајнирана да обезбеди совршено безбедносно решение за вашиот телефон, давајќи ви мир на умот знаејќи дека вашите лични информации се безбедни и безбедни.

Една од истакнатите карактеристики на Apps Lock & Gallery Hider е неговата способност да ги заклучува и крие сите видови приватни податоци, вклучувајќи фотографии, видеа (вклучувајќи HD), датотеки и многу повеќе. Може да ја користите оваа апликација за да ги заштитите сите ваши апликации, вклучително и системските апликации со приватна лозинка, игла или апликација заштитена со шема.

Корисничкиот интерфејс на Apps Lock & Gallery Hider е интуитивен и лесен за користење. Можете да ги приспособите поставките според вашите преференции и да изберете од различни теми достапни во апликацијата. Апликацијата доаѓа и со функција за селфи на натрапниците која снима слика кога некој се обидува да ги отклучи заклучените апликации без дозвола.

Apps Lock & Gallery Hider нуди неколку напредни функции како што е режимот на лажна покривка што прикажува лажен екран кога некој се обидува да отвори заклучени апликации. Оваа функција гарантира дека никој не знае што има зад заклучениот екран освен вие.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој безбедносен софтвер е неговата способност да ги спречи несаканите купувања направени од деца на Google Play Store или други продавници од трети страни. Може да поставите родителски контроли во апликацијата за децата да не можат да купуваат без претходно да внесат лозинка.

Apps Lock & Gallery Hider обезбедува и опција за криење на известувањата од заклучените апликации за никој друг да не може да ги види освен вас. Оваа функција обезбедува целосна приватност дури и ако некој друг има пристап до вашиот телефон.

Покрај овие функции, Apps Lock & Gallery Hider нуди и неколку опции за приспособување како што се менување на слики во заднина и поставување различни профили врз основа на различни ситуации како што се работни или домашни средини.

Генерално, ако барате сеопфатно безбедносно решение за вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Apps Lock & Gallery Hider: AppLock, Gallery Locker за Android! Со своите напредни функции и интуитивен кориснички интерфејс, сигурно ќе обезбеди се што е потребно за да ги заштитите личните информации од љубопитните очи!

Целосни спецификации
Издавач Migital: Best Apps, Games, Videos, Health, Fitness
Страница на издавачи http://www.migital.com
Датум на издавање 2019-02-19
Датум на додавање 2019-02-19
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 1.67
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0.3
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments:

Најпопуларни