RecordPad Pro Edition for Android

RecordPad Pro Edition for Android 7.20

Опис

RecordPad Pro Edition за Android е моќен и лесен за користење софтвер за снимање звук кој ви овозможува лесно да снимате аудио на вашиот уред со Android. Без разлика дали треба да снимате гласовни белешки, интервјуа, предавања или кој било друг вид аудио, RecordPad Pro Edition ве покрива.

Како софтвер од категоријата MP3 и аудио софтвер, RecordPad Pro Edition е дизајниран да биде едноставен и лесен за користење. Големината на инсталацијата е мала и брзо се презема за да можете да започнете со снимање за кратко време. Со својот интуитивен интерфејс и робусни карактеристики, овој софтвер е идеален за лична, професионална и корпоративна употреба.

Една од најистакнатите карактеристики на RecordPad Pro Edition е неговата способност да снима звук во различни формати како што се wav или mp3 датотеки. Ова значи дека можете да го изберете форматот кој најдобро одговара на вашите потреби без да се загрозува квалитетот. Дополнително, софтверот поддржува гласовно активирани снимки што го олеснува снимањето на аудио без рачно започнување и прекинување на процесот на снимање.

Друга одлична карактеристика на RecordPad Pro Edition е неговата функционалност HotKeys која им овозможува на корисниците да го контролираат софтверот дури и додека работат во други програми. Ова значи дека можете лесно да паузирате или прекинете снимање без да морате да се префрлате напред-назад помеѓу апликациите.

Без разлика дали сте студент кој бара лесен начин за снимање предавања или професионалец кој има потреба од висококвалитетни аудио снимки за презентации или проекти, RecordPad Pro Edition има се што ви треба. Неговиот едноставен, но робустен дизајн го прави совршен за секој кој има потреба од сигурни способности за снимање звук на нивниот уред со Android.

Накратко, еве неколку клучни карактеристики на RecordPad Pro Edition:

- Лесен за користење интерфејс

- Мала големина на инсталација

- Снима звук во формат wav или mp3

- Гласовно активирани снимки

- Функционалност на HotKeys

- Идеален за лична, професионална и корпоративна употреба

Севкупно, ако барате доверлив софтвер за снимање звук со сите основни карактеристики што им се потребни на професионалците и на почетниците, тогаш не гледајте подалеку од RecordPad Pro Edition!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-03-01
Датум на додавање 2019-03-01
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.20
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 43

Comments:

Најпопуларни