MixPad Master's Edition for Android

MixPad Master's Edition for Android 5.36

Опис

MixPad Master's Edition за Android е моќно студио за снимање и мешање звук што ви овозможува лесно да креирате сопствена музика. Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, MixPad Master's Edition има се што ви е потребно за производство на висококвалитетни аудио снимки.

Со MixPad Master's Edition, можете да пристапите до целата моќ на професионалната опрема за снимање и мешање во вашиот уред со Android. Овој софтвер е дизајниран да биде лесен за користење, па дури и ако немате искуство со аудио продукција, можете веднаш да започнете да создавате своја сопствена музика.

Една од клучните карактеристики на MixPad Master's Edition е неговиот интуитивен интерфејс. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, така што е лесно да се движите и да ги најдете алатките што ви се потребни. Можете лесно да додавате песни, да ги прилагодувате нивоата, да применувате ефекти и повеќе со помош на едноставниот интерфејс за влечење и спуштање.

Друга одлична карактеристика на MixPad Master's Edition е неговата обемна библиотека со вградени ефекти и додатоци. Тие вклучуваат EQ, компресори, ревербови и повеќе - сите дизајнирани да ви помогнат да постигнете совршен звук за вашите снимки. Доколку е потребно, можете да увезете и приклучоци од трети страни.

Мешањето повеќе песни заедно никогаш не било полесно благодарение на MixPad Master's Edition. Можете лесно да ги приспособите нивоата за секоја песна поединечно или да користите алатки за автоматизација како што се пликови за јачина на звук или контроли за поместување за попрецизна контрола врз вашата мешавина.

Покрај неговите моќни способности за мешање, MixPad Master's Edition вклучува и напредни алатки за уредување како функционалност за сечење/копирање/лепење, како и можности за истегнување на времето и менување на гласот. Ова значи дека дури и ако вашите снимки не се совршени од самиот почеток, сепак можете да правите прилагодувања подоцна без да морате повторно да снимате сè од нула.

Ако соработката е важна за вашиот работен тек, тогаш не грижете се бидејќи Mixpad поддржува снимање со повеќе песни, што значи дека повеќе луѓе би можеле да работат на различни делови одеднаш, што ќе го олесни од кога било досега!

Севкупно, ако барате моќно, но едноставно студио за снимање и мешање звук за уреди со Android, тогаш не гледајте подалеку од MixPad Master's Edition! Со својот интуитивен интерфејс и обемната библиотека со вградени ефекти/приклучоци, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за производство на музика!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-03-10
Датум на додавање 2019-03-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 5.36
Барања за ОС Android
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 253

Comments:

Најпопуларни