Jumppy for Android

Jumppy for Android 1.2

Android / Mini Apps and Games / 0 / Целосни спецификации
Опис

Jumppy за Android е возбудлива и заразна бесконечна игра со платформер што ќе ве забавува со часови. Оваа игра е совршена за секој кој сака брза акција и предизвикувачка игра. Со својата едноставна, но привлечна механика, Jumppy е игра која мора да ја има секој мобилен гејмер.

Целта на Jumppy е да скока помеѓу две платформи без да падне од екранот. Играчот контролира лик кој автоматски скока од една на друга платформа, а целта е совршено да ги темпира вашите скокови за да не паднете во бездната долу. За да скокнете, сè што треба да направите е да го допрете екранот - толку е лесно!

Една од најдобрите работи за Jumppy е неговата едноставност. Играта нема никакви комплицирани контроли или сложени правила - таа е само чиста, неизвалкана забава. Без разлика дали сте искусен гејмер или некој кој никогаш порано не играл игра на мобилни уреди, Jumppy е лесно да се земе и да се игра.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - Jumppy понекогаш може да биде неверојатно предизвикувачки! Како што напредувате низ нивоата, платформите стануваат се помали и потешки за навигација. Ќе ви требаат брзи рефлекси и остри вештини за тајминг ако сакате да го поминете секое ниво неповредено.

Друга одлична карактеристика на Jumppy е неговата графика и звучни ефекти. Играта има светли бои и остри визуелни слики кои сигурно ќе ви го привлечат вниманието, додека нејзината оптимистичка саундтрак ќе ви го зголеми адреналинот додека скокате од платформа на платформа.

Jumppy има и неколку различни начини на игра кои додаваат уште поголема разновидност на оваа веќе возбудлива игра. Покрај стандардниот бесконечен режим каде играчите се трудат да не паднат од екранот додека бескрајно скокаат помеѓу платформи; има и режими на предизвици каде играчите мора да завршат специфични цели во одредено време или со ограничен живот.

Генерално, ако барате забавна мобилна игра со едноставна, но зависна механика на игра, тогаш не гледајте подалеку од Jumppy за Android! Со своите интуитивни контроли, предизвикувачки нивоа, живописни графики и звучни ефекти; овој бесконечен платформер ќе обезбеди часови по часови забава без разлика каков гејмер сте!

Целосни спецификации
Издавач Mini Apps and Games
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Mini+Apps+%26+Games
Датум на издавање 2019-04-09
Датум на додавање 2019-04-09
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни