ProgramZools for Android

ProgramZools for Android 1.0

Опис

ProgramZools за Android е едукативен софтвер кој нуди добро организирани и лесно разбирливи упатства за програмирање со многу примери зошто, што и како да програмирате во Java и OOP. Нашата цел не е само да предаваме предмети, туку и да ги натераме сите да уживаат во процесот на учење, да ги мотивираме да станат претприемачи и да им помогнеме да го разберат секој концепт на учење.

Со ProgramZools за Android, можете да научите програмирање со ваше темпо. Без разлика дали сте почетник или искусен програмер кој бара да ги подобри вашите вештини, нашиот софтвер има по нешто за секого. Нудиме широк опсег на упатства кои опфаќаат сè, од основни концепти за програмирање како променливи и циклуси до понапредни теми како структури на податоци и алгоритми.

Нашите упатства се дизајнирани имајќи го на ум корисникот. Ние користиме едноставен јазик кој е лесно разбирлив дури и ако немате претходно искуство во програмирање. Секој туторијал доаѓа со многу примери кои ги илустрираат концептите што се предаваат за да можете да видите како тие функционираат во пракса.

Една од уникатните карактеристики на ProgramZools за Android е нејзиниот фокус на претприемништвото. Ние веруваме дека учењето програмирање не треба да биде само за стекнување технички вештини, туку и за развој на претприемачки начин на размислување. Затоа вклучуваме лекции за тоа како да ги претворите вашите вештини за кодирање во бизнис идеја и како ефикасно да ги пласирате вашите производи.

Друга одлична карактеристика на ProgramZools за Android е нејзиниот акцент на објектно-ориентираното програмирање (OOP). OOP е моќна парадигма што ја користат многу современи јазици како Java, Python, C++ итн., која им овозможува на програмерите да создаваат сложени програми со нивно разложување на помали објекти или модули. Нашиот софтвер обезбедува сеопфатна покриеност на концептите на OOP, како што се наследување, енкапсулација на полиморфизам итн., што ќе ви помогне да пишувате подобар код побрзо.

Покрај нашите упатства за Java и OOP, нудиме и курсеви за други популарни јазици како Python, C++, HTML/CSS/JavaScript итн., за да можете да ја проширите вашата база на знаење надвор од само еден јазик.

ProgramZools за Андроид е дизајниран имајќи ја предвид оптимизацијата за оптимизација, така што е лесно за корисниците кои бараат онлајн, барајќи специјално содржини поврзани со образовен софтвер, лесно ќе нè најдат преку пребарувачите како Google или Bing!

Целокупната ProgramZools за Android нуди висококвалитетна едукативна содржина по прифатлива цена што ја прави достапна дури и ако некој нема пристап или ресурси достапни на друго место!

Целосни спецификации
Издавач Atooz Workings
Страница на издавачи https://atooz.in
Датум на издавање 2019-04-14
Датум на додавање 2019-04-14
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0.3 and later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни