Vidoally for Android

Vidoally for Android 7.5.3.9

Опис

Vidoally за Android е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да прелистувате, пребарувате и преземате кратки видеа од популарни платформи како Tiktok и Musically. Со оваа апликација, можете лесно да ги најдете вашите омилени видеа и креатори без никакви проблеми.

Една од највозбудливите карактеристики на Vidoally е неговата способност да презема видеа без воден печат на Tiktok. Ова значи дека можете да ги зачувате вашите омилени видеа на вашиот уред без да ви пречат досадни водени жигови. Без разлика дали сакате да ги споделите овие видеа со пријателите или да ги чувате за себе, Vidoally го олеснува тоа.

Покрај неговите можности за преземање видео, Vidoally нуди и низа други функции што го прават суштинска алатка за секој што сака музика и видео содржини. На пример, апликацијата вклучува симнувач на HD видео што ви овозможува да зачувате висококвалитетни верзии на вашите омилени клипови.

Можете исто така да го користите Vidoally како преземач на музика за да добиете пристап до сите видови Боливудски песни и други популарни песни од целиот свет. Апликацијата поддржува преземања од YouTube, Vimeo, Dailymotion, Soundcloud и повеќе - така што без разлика од каде доаѓа вашата омилена музика, големи се шансите Vidoally да ве опфати.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот пребарувач за бесплатен пристап наречен AvpTube кој им овозможува на корисниците неограничен пристап до сите категории Боливудска индиска регионална англиски* музика и видео каде и да одат. Од најновите песни до тешко достапните класици Каталогот на AvpTube вклучува милиони песни низ хинди англиски kpop saavn hungama YouTube телугу пенџаби марати бенгалски каннада гуџарати малајалам бјојпури итн.

Со интуитивниот интерфејс на Vidoally и моќните можности за пребарување, наоѓањето нова содржина никогаш не било полесно. Може да прелистувате низ милијарди видеа во живо или да користите предлози поврзани со клучни зборови за брзи резултати врз основа на она што најмногу ве интересира.

Без разлика дали барате кратки забавни или долги документарни филмови за теми блиски до вашето срце - тука има нешто за секого! И со достапните опции за офлајн репродукција (и аудио и видео), нема потреба да се грижите за користењето податоци додека уживате во сите овие неверојатни карактеристики што ги нуди овој неверојатен софтвер!

Значи, ако барате сеопфатно интернет софтверско решение кое ви овозможува да прелистувате кратки забавни содржини како Tiktok/Musically Videos, заедно со неограничен пристап ширум светот Музика и видео, тогаш не гледајте подалеку од Vidoally!

Целосни спецификации
Издавач DjAmol Group
Страница на издавачи http://www.djamol.com
Датум на издавање 2019-05-10
Датум на додавање 2019-05-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 7.5.3.9
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 372

Comments:

Најпопуларни