Tubidy  for Android

Tubidy for Android 1.3.3

Опис

Tubidy за Android: Крајното решение за преземање видео и аудио

Дали сте уморни од барање сигурен начин за преземање видеа од Facebook, YouTube, Dailymotion, Instagram и други веб-локации? Не гледајте подалеку од Tubidy за Android! Овој моќен интернет софтвер е достапен и како онлајн платформа на Tubidy.media и како апликација за паметни телефони што може да се преземе од продавницата на Google Play. Со Tubidy, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа во моменти без да чините ниту денар.

Што е Тубиди?

Tubidy е иновативно решение за преземање видео кое им овозможува на корисниците да преземаат видеа од различни веб-локации, вклучувајќи Facebook, YouTube, Dailymotion, Instagram и многу повеќе. Нуди висококвалитетно преземање видео во HD квалитет, како и преземање аудио во висококвалитетен MP3 формат. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како што се вграден аудио/видео плеер и радио на различни јазици, Tubidy стана едно од најпопуларните решенија за преземање видео на пазарот.

Карактеристики на Tubidy

Tubidy нуди неколку неверојатни карактеристики што го прават да се издвојува од другите решенија за преземање видео достапни на пазарот. Еве некои од неговите клучни карактеристики:

1. Преземања на видеа со висок квалитет: со Tubidy, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа во HD квалитет без никакво губење на квалитетот.

2. Аудио преземања: покрај преземањето видео, можете да го користите и Tubidy за преземање аудио датотеки во висококвалитетен MP3 формат.

3. Поддршка за повеќе веб-страници: За разлика од другите решенија за преземање видео кои поддржуваат само една или две веб-локации, со Tubidy можете лесно да преземате видеа од различни веб-локации, вклучувајќи Facebook, YouTube, Dailymotion и многу повеќе.

4. Кориснички интерфејс: интерфејсот на апликацијата е дизајниран имајќи ја предвид удобноста на корисникот што му олеснува на секој да ја користи без никакви проблеми.

5. Вграден аудио/видео плеер: не ви треба надворешен медиа плеер кога ја користите оваа апликација бидејќи доаѓа со интегриран аудио/видео плеер кој ви овозможува да репродуцирате преземена содржина директно во самата апликација.

6.Радио станици: добивате пристап до радио станици на различни јазици, осигурувајќи се дека има нешто за секого!

Како работи?

Користењето на Tubidy е неверојатно лесно! Сè што треба да направите е да ги следите овие едноставни чекори:

1) Преземете ја апликацијата од Google Play Store или посетете ја веб-локацијата tubid.media.

2) Отворете ја претпочитаната веб-локација (Фејсбук/Јутјуб/Дејлимоушн итн.) каде што постои вашата посакувана содржина.

3) Копирај URL врска

4) Залепете ја врската со URL во лентата за пребарување обезбедена од tubid.media

5) Изберете ја саканата резолуција/формат

6) Кликнете на копчето „Преземи“.

Тоа е сè што има за тоа! За неколку моменти, вашата посакувана содржина ќе биде преземена на вашиот уред подготвен за гледање/слушање секогаш кога најдобро одговара!

Зошто да изберете Tubid?

Постојат многу причини зошто луѓето избираат TubeMate наместо други слични апликации достапни на Google Play Store, но еве само неколку:

1) Бесплатно - Без скриени трошоци или претплата!

2) Лесен за користење - Едноставниот интерфејс го прави користењето на оваа апликација без напор.

3) Преземања со висок квалитет - добивајте пристап до преземања со HD квалитет секој пат!

4) Поддршка за повеќе веб-страници - Преземете содржини не само ограничени на YouTube, туку и Facebook, Dailymotion итн.

5 )Вграден медиа плеер- Нема потреба од надворешни медиа плеери при користење на оваа апликација бидејќи сè се игра директно во себе!

6 )Радио станици - Пристапете до радио станиците на различни јазици, осигурувајќи се дека има нешто за секого!

Заклучок

Ако барате сигурен начин за брзо и ефикасно преземање видеа/аудио датотеки, тогаш не гледајте подалеку од TubeMate! Овој моќен интернет софтвер нуди сè што им е потребно на корисниците кои сакаат брзо и ефикасно преземање без да плаќаат ништо дополнително надвор од трошоците за нивниот план за податоци. Па што се чека? Пробајте го TubeMate денес и почнете да уживате во сите поволности што ги нуди оваа неверојатна апликација!

Целосни спецификации
Издавач Tubidy
Страница на издавачи https://tubidy.zone/
Датум на издавање 2019-05-23
Датум на додавање 2019-05-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.3.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 30
Вкупно преземања 121544

Comments:

Најпопуларни