Checketr - File and Download Manager for Android

Checketr - File and Download Manager for Android 1.0

Опис

Checketry - Управувач со датотеки и преземања за Android

Дали сте уморни од управување со вашите преземања на повеќе платформи? Дали сакате единствено, погодно место за следење на сите ваши омилени датотеки, игри од Steam, филмови од torrent и MP3 музика? Не гледајте подалеку од Checketry - врвниот менаџер за преземање за Android.

За разлика од другите менаџери за преземање кои работат само со одредени видови софтвер или датотеки, Checketry е дизајниран да работи со сите видови софтвер и датотеки. Без разлика дали преземате игри од Steam или EA Origin, филмови од torrent сајтови како uTorrent или qBitTorrent или прелистувате на интернет на Google Chrome или Mozilla Firefox - Checketry ве опфати.

Со интерфејсот на Checketry кој е лесен за употреба, можете да го следите напредокот на сите ваши преземања директно од вашиот рачен уред. Погледнете ја брзината со која се преземаат вашите датотеки, колку време останува до завршување и други корисни информации. Можете дури и да управувате со вашите преземања во функција на далечинска работна површина за вашиот домашен компјутер.

Но, тоа не е се! Checketry исто така ви овозможува да ги контролирате вашите датотеки од далечина. Со своите способности за управување со датотеки, тој ги контролира датотеките од вашиот компјутер за игри, прелистувачи и апликации за торент. Во основа, кој било тип на датотека што може да се преземе од компјутер, може да се следи од Checketry!

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да ги исклучува уредите откако сè ќе заврши со преземањето. Нема повеќе трошење моќ! Можете да изберете кога ќе се исклучи за да не се меша во тековните процеси.

Заборавивте да ги промените поставките за спиење на компјутерот? Нема проблем! Со поставената функција на Checketry; уверете се дека домашниот уред нема да се исклучи додека преземате нешто важно повторно!

Можете исто така да паузирате/откажите/закажувате преземања по погодност користејќи ја оваа апликација; вклучувајќи и распоред за игри на Steam исто така!

И ако тоа веќе не беше доволно - можностите за далечинска работна површина им овозможуваат на корисниците пристап до нивниот Windows компјутер директно преку мобилни уреди без никаква мака!

Па што чекаш? Започнете денес со инсталирање на апликацијата на компјутер преку www.checketry.com и поврзете ги програмите таму! Ќе продолжиме да додаваме и нови предлози за софтвер - слободно дајте ни повратни информации во секое време!

Целосни спецификации
Издавач Checketry
Страница на издавачи https://www.checketry.com
Датум на издавање 2019-06-25
Датум на додавање 2019-06-25
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни