PDF Reader Pro - Annotate, Edit, Fill Forms & Sign for Android

PDF Reader Pro - Annotate, Edit, Fill Forms & Sign for Android 1.3.6

Android / PDF Technologies / 26 / Целосни спецификации
Опис

PDF Reader Pro - Annotate, Edit, Fill Forms & Sign for Android е моќна и разновидна PDF канцеларија која ви овозможува да гледате, коментирате, уредувате, потпишувате, пополнувате формулари и споделувате Adobe Acrobat Reader PDF на паметни телефони, таблети, па дури и на компјутер/ Мек. Овој софтвер е дизајниран да ви обезбеди сигурен, стабилен и брз мотор за гледање PDF кој обезбедува непречена навигација со течен текст.

Со целосна поддршка за PDF и компатибилност со Adobe PDF Reader Pro и други популарни прегледувачи на PDF, како што се Xodo, Foxit, PDF Expert, PDFelement и GoodReader, меѓу другите кои поддржуваат стандардни PDF прибелешки. Можете да бидете сигурни дека овој софтвер ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за работа со документи од професионално ниво.

Лесниот чист интерфејс на софтверот го прави лесен за користење и за почетници и за експерти. Интуитивниот дизајн на интерфејсот гарантира дека можете лесно да се движите низ различните функции на софтверот без никакви проблеми. Без разлика дали сакате да ставите прибелешки или уредување на вашите документи или едноставно да пополните формулари или да ги потпишете електронски, овој софтвер ве опфати.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер се неговите бесплатни алатки за означување на pdf кои им овозможуваат на корисниците да додаваат коментари или да истакнуваат текст во нивните документи без да плаќаат дополнителни трошоци. Самата оваа функција го прави одличен избор за оние кои бараат исплатливо решение кога станува збор за уредување на нивните pdf-датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да работи беспрекорно на повеќе уреди, вклучително и таблети за паметни телефони, како и компјутери/Mac компјутери. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите, секогаш можете лесно да пристапите до вашите важни документи од каде било во светот.

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за работа со pdf-датотеки од професионален степен, тогаш не гледајте подалеку од PDF Reader Pro - Annotate Edit Fill Forms & Sign for Android. Со неговиот сигурен стабилен мотор за брзо гледање, комплетна поддршка за pdf компатибилност со други популарни бесплатни алатки за означување за прегледувачи на pdf, интуитивен интерфејс беспрекорна функционалност меѓу уредите, нема подобар избор таму!

Целосни спецификации
Издавач PDF Technologies
Страница на издавачи https://www.pdfreaderpro.com
Датум на издавање 2019-07-11
Датум на додавање 2019-07-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.3.6
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 26

Comments:

Најпопуларни