Ghost in Photo for Android

Ghost in Photo for Android 1.2

Опис

Дали барате забавен и застрашувачки начин да ги подобрите вашите фотографии? Не гледајте подалеку од Ghost in Photo, врвната апликација за слики со ефекти на духови за Android! Со својот огромен избор на налепници за фотографии со духови и интерфејс кој е лесен за употреба, оваа популарна апликација е совршена за секој што сака да додаде допир на натприродното на своите фотографии.

Без разлика дали сакате да се шегувате со вашите пријатели или едноставно сакате да создадете морничави и атмосферски слики, Ghost in Photo има се што ви треба. Со своите реални ефекти на духови и висококвалитетна графика, оваа апликација сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници.

Една од најдобрите работи за Ghost in Photo е колку е лесно да се користи. Едноставно изберете фотографија од вашата галерија или фотографирајте нова користејќи ја вградената функција камера. Потоа, изберете една од многуте налепници со фотографии со духови достапни во апликацијата и поставете ја на вашата фотографија по желба. Можете да ја прилагодите големината и непроѕирноста на секоја налепница додека не изгледа како што треба.

Но, тоа не е се – Ghost in Photo вклучува и низа други алатки за уредување кои ви овозможуваат уште повеќе да ги приспособувате вашите фотографии. Можете да додавате текстуални преклопувања со застрашувачки фонтови, да ги прилагодувате нивоата на осветленост и контраст, да применувате филтри за различни расположенија и тонови и многу повеќе.

Со толку многу функции спакувани во една пригодна апликација, не е ни чудо што Ghost in Photo стана толку популарен избор меѓу корисниците на Android. Без разлика дали сте аматер фотограф или само некој кој сака да си игра со кул апликации на телефонот или таблетот, овој софтвер сигурно ќе ви овозможи повеќечасовна забава.

Па зошто да чекаме? Преземете го Ghost in Photo денес од нашата веб-локација – каде што нудиме широк избор на софтверски опции – и започнете да создавате неверојатни сенишни слики што ќе ги воодушеват вашите пријатели!

Целосни спецификации
Издавач Enjoy Fun Apps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Enjoy+Fun+Apps
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-19
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни