Dragon Ball Movies Anime Videos for Android

Dragon Ball Movies Anime Videos for Android 1.0.2

Опис

Ако сте обожавател на франшизата Dragon Ball, тогаш ќе ви се допадне апликацијата Dragon Ball Movies Anime Videos за Android. Овој софтвер за забава ви овозможува бесплатно да ги гледате сите филмови на Dragon Ball и видеа од аниме, директно на вашиот уред со Android.

Франшизата Dragon Ball започна со манга серијата создадена од Акира Торијама во 1984 година. Оттогаш, таа стана една од најпопуларните аниме франшизи во историјата. Првата аниме серија беше премиерно прикажана во февруари 1986 година и оттогаш има 21 филм базиран на франшизата, вклучувајќи дваесет аниме филмови и еден филм во живо.

Првите шеснаесет аниме филмови колективно продадоа 50 милиони билети и заработија над 501 милион долари на јапонскиот бокс офис, што го прави аниме серија со најголема заработка до тој момент. Покрај овој успех на кино благајните, овие филмови се продадени и во над 500.000 домашни видео единици само во Јапонија.

Dragonball Evolution беше издаден како адаптација во живо на серијата во 2009 година. Нејасно се адаптираше од настаните во франшизата, но не беше добро прифатена од фановите или критичарите. И покрај лошиот прием, сепак успеа да заработи над 58 милиони долари ширум светот наспроти трошоците за производство од 30 милиони долари.

Со инсталирана апликација Dragon Ball Movies Anime Videos за Android на вашиот уред, можете да уживате во сите овие филмови и видеа без да плаќате ништо дополнително! Ќе можете да ги гледате кога сакате и каде и да сте - без разлика дали тоа е дома или додека сте во движење.

Оваа апликација е совршена за секој кој сака да гледа филмови или е љубител на Dragon Ball. Лесно е да се користи и да се движите низ па дури и ако не сте технолошки такт; оваа апликација ќе биде доволно едноставна за секој да ја користи!

Како заклучок, ако барате софтвер за забава што ви овозможува да ги гледате сите ваши омилени филмови и видеа на Dragon Ball без никакви проблеми или трошоци - не гледајте подалеку од Dragon Ball Movies Аниме видеа за Android!

Целосни спецификации
Издавач Video Apps
Страница на издавачи http://www.videoapps.net
Датум на издавање 2019-09-05
Датум на додавање 2019-09-05
Категорија Забавен софтвер
Под категорија ТВ и филмови
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 56

Comments:

Најпопуларни