Video Download for Android

Video Download for Android 2.0.8

Опис

Видео преземање за Android е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да преземате видеа од која било интернет-локација за видео. Со својата молскавична брзина на преземање, оваа апликација е совршено решение за секој што сака да ги зачува омилените видеа и да ги гледа офлајн.

Користењето видео преземање за Android е неверојатно лесно. Едноставно прелистувајте го интернетот како што обично би правеле и пронајдете го видеото што сакате да го преземете. Откако ќе го пронајдете, едноставно изберете ја врската со видеото и изберете „Видео преземање“ од менито со опции.

Апликацијата потоа ќе започне со преземање на вашето видео за неколку секунди, без да се бара чекање или баферирање. Можете дури и да ги прегледате преземените видеа во секое време со кликнување на копчето „Историја“ во главното мени на апликацијата.

Една од најдобрите работи за преземање видео за Android е неговата разновидност. Работи со сите главни интернет-локации за видео, вклучувајќи ги YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, Instagram и многу други.

Без разлика дали сакате да зачувате смешно видео за мачки или важна деловна презентација, преземањето видео за Android ве опфати. И бидејќи е толку лесен за користење и молскавично брз во работењето, сигурно ќе стане ваша алатка за преземање онлајн видеа.

Па зошто да чекаме? Ако барате брз и сигурен начин за преземање видеа преку Интернет на вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од Преземање видео за Android!

Целосни спецификации
Издавач Hasret Kem
Страница на издавачи https://www.medyatarayici.com/
Датум на издавање 2019-09-17
Датум на додавање 2019-09-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.0.8
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 24

Comments:

Најпопуларни