Super Turbo VPN - Unlimited & Fast VPN Online  for Android

Super Turbo VPN - Unlimited & Fast VPN Online for Android 6.1

Опис

Super Turbo VPN - Unlimited & Fast VPN Online за Android е безбедносен софтвер кој обезбедува доживотна неограничена бесплатна VPN прокси услуга. Со оваа апликација, можете лесно да се поврзете на виртуелна приватна мрежа (VPN) со само еден клик и да уживате во неограничениот опсег и преостанатото време.

Super Turbo VPN е најдобрата андроид бесплатна vpn-прокси апликација за вас. Тој нуди широк спектар на функции што го прават идеален избор за секој што сака да ги обезбеди своите онлајн активности. Некои од неговите клучни карактеристики вклучуваат:

Неограничено преостанато време: Super Turbo VPN нуди неограничено преостанато време, што значи дека можете да го користите онолку долго колку што сакате без никакви ограничувања.

Ограничувања на неограничени податоци и пропусен опсег: Со Super Turbo VPN, нема ограничувања за користење на податоци или пропусен опсег. Можете да прелистувате на интернет, да проследувате видеа или да преземате датотеки без да се грижите дека ќе достигнете какви било ограничувања.

Деблокирајте географски ограничени веб-страници и услуги: Super Turbo VPN ви овозможува пристап до веб-локациите и услугите што може да бидат блокирани во вашиот регион поради гео-ограничувања. Ова ги вклучува популарните страници како Facebook, YouTube, Netflix, BBC iPlayer и Pandora.

Не е потребна регистрација или најавување: За разлика од другите VPN апликации кои бараат регистрација или најавување пред употреба, Super Turbo VPN не бара такви формалности. Едноставно отворете ја апликацијата и поврзете се за да започнете да ја користите веднаш.

Едноставен и лесен за употреба интерфејс: Корисничкиот интерфејс на Super Turbo VPN е едноставен и лесен за употреба. Потребно е само еден допир за да се поврзете со сервер од повеќе од 50 ВИП-сервери на повеќе земји достапни во апликацијата.

Покрај овие карактеристики, Super Turbo VPN обезбедува и одлични безбедносни мерки како што се протоколи за шифрирање како OpenVPN (UDP/TCP), протокол L2TP/IPsec со 256-битна AES шифрирање што гарантира дека вашите онлајн активности остануваат приватни и безбедни од љубопитните очи.

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен безбедносен софтвер кој обезбедува доживотна неограничена бесплатна vpn прокси услуга без ограничувања за користење на податоци или ограничувања на пропусниот опсег, тогаш не гледајте подалеку од Super Turbo VPN - Неограничено и брзо онлајн за Android !

Целосни спецификации
Издавач Omglab inc.
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Omglab+Inc.
Датум на издавање 2019-10-01
Датум на додавање 2019-10-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 6.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12

Comments:

Најпопуларни