JuniorTV Free Appisodes for Android

JuniorTV Free Appisodes for Android 1.25

Android / JML Media Studios / 2 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате забавен и едукативен начин да ги забавувате вашите деца? Не гледајте подалеку од JuniorTV Free Appisodes, совршен домашен софтвер за уреди со Android. Оваа апликација вклучува широк избор на популарни цртани ликови, вклучувајќи ги Paw Patrol, Peppa Pig, Mickey Mouse, Jake and the Pirates и Mr. Bean.

Но, пред да се нурнеме во карактеристиките на оваа апликација, важно е да се забележи дека сите цртани ликови прикажани или претставени во оваа игра се авторски права и/или заштитен знак на нивните соодветни корпорации. Употребата на слики со ниска резолуција во оваа апликација за учење е само за едукативна употреба која се квалификува како правична употреба според законот за авторски права. Ние не сме поврзани на кој било начин со сопственикот на трговската марка. Ние само ја направивме оваа игра за да ги направиме децата среќни; тоа е нашата прва цел.

Сега, кога го отфрливме тоа, ајде да разговараме за тоа што ги прави JuniorTV Free Appisodes одличен избор за родителите кои бараат квалитетни опции за забава за своите деца.

Прво, тука е изборот на ликови. Paw Patrol е сакано шоу за кучињата спасувачи кои работат заедно за да ја спасат својата заедница од опасност. Прасето Пепа ги следи авантурите на антропоморфната свиња по име Пепа и нејзиното семејство додека го поминуваат секојдневниот живот. На Мики Маус не му треба вовед - тој ја забавува публиката од 1928 година! Џејк и пиратите е уште едно популарно шоу за авантура на отворено море со пирати, додека Мистер Бин е познат низ целиот свет како еден од најпознатите ликови во комедијата.

Но, не се работи само за тоа да имате познати лица на екранот - JuniorTV Free Appisodes исто така нуди привлечни приказни што ќе ја доловат фантазијата на вашето дете додека ќе ги научи вредни лекции на патот.

На пример, во една епизода од Paw Patrol вклучена во оваа колекција на апликации насловена како „Кутрињата го спасуваат Божиќ“, Рајдер и неговиот тим мора да го спасат Дедо Мраз кога неговата санка ќе се сруши на Бадник! Во друга епизода насловена како „Кутрињата го спасуваат Скај“, Скај се заглавува на остров за време на бура, но за среќа нејзините пријатели доаѓаат да ја спасат!

Во епизодите на Пепа прасе како „Празникот во кампување“ или „Златните чизми“, вашето дете ќе научи важни животни вештини како решавање на проблеми или како да биде трпеливо со другите додека истовремено ужива!

Мики Маус ја забавува публиката од 1928 година со своите безвременски лудории! Во „Одложениот датум на Мики“, Мики пробува сè што може да смисли за да не задоцни да се сретне со Мини во театар, но работите не одат според планот!

Jake & The Pirates ги учи децата вредни лекции како тимска работа и пријателство преку возбудливи пиратски авантури! Во „Captain Hook’s Parrot“, капетанот Хук го губи својот папагал, па Џејк и екипажот му помагаат да го најде пред да биде предоцна!

Мистер Бин ги засмејува луѓето уште од 1990-тите со неговите смешни лудории! Во „Mr Bean Goes Town“, Мистер Бин оди на шопинг, но на крајот предизвикува хаос каде и да оди!

Секоја епизода вклучена во JuniorTV Free Appisodes нуди нешто ново и возбудливо за вашето дете да ужива, а исто така да го научи на важни животни вештини на патот.

И бидејќи овие епизоди се достапни во формат на апликација што е лесен за употреба директно на вашиот уред со Android, можете да бидете сигурни знаејќи дека вашето дете е безбедно од несоодветни содржини кои често се наоѓаат на интернет или на друго место.

Значи, ако барате квалитетни опции за забава што ќе ги задржат вашите деца ангажирани, а истовремено ќе ги учат вредни животни вештини, не гледајте подалеку од JuniorTV Free Appisodes!

Целосни спецификации
Издавач JML Media Studios
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=JML+Media+Studios
Датум на издавање 2020-07-13
Датум на додавање 2020-07-13
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.25
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни