Diamond Hearts Live Wallpaper for Android

Diamond Hearts Live Wallpaper for Android 11.0

Android / Creative Factory Wallpapers / 28 / Целосни спецификации
Опис

Diamond Hearts Live Wallpaper за Android е неверојатна апликација за заштитник на екранот и заднина која ќе додаде допир на елеганција на вашиот телефон. Оваа тапет со срца е совршена за оние кои сакаат сè романтично и убаво. Со Diamond Hearts Live Wallpaper, можете лесно да го приспособите изгледот на телефонот.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е можноста да ја персонализирате со ваш сопствен текст. Можете да ја изберете бојата, големината, па дури и да ја исклучите доколку сакате поедноставен изглед. Функцијата за текст ви овозможува да додадете личен допир на тапетот на вашиот телефон.

Друга одлична карактеристика на Diamond Hearts Live Wallpaper е опцијата за избор од бели, розови, виолетови, сини или мешани дијаманти. Ова ви дава многу опции кога станува збор за прилагодување на вашата позадина според вашите преференции.

Апликацијата вклучува и повеќе заднини од кои можете да изберете или да изберете една од вашата сопствена фотогалерија на вашиот телефон. Ова значи дека имате целосна контрола врз тоа како изгледа вашата позадина.

Можете исто така да поставите дали дијамантите се креваат или паѓаат на вашиот екран во зависност од тоа што најмногу ви одговара. Дополнително, постои опција каде што можете да го поставите количеството на срца прикажани на екранот во секое време.

Генерално, Diamond Hearts Live Wallpaper за Android е одличен избор за секој што бара убава и приспособлива апликација за заштитник на екранот и заднина. Тој нуди многу опции кога станува збор за персонализација, а сепак ја одржува својата елегантна естетика на дизајнот.

Карактеристики:

- Персонализирајте со ваш сопствен текст

- Изберете од бели, розови, виолетови сини или мешани дијаманти

- Повеќе вклучени заднини

- Изберете ја вашата сопствена позадина од вашиот телефон

- Изберете дали дијамантите се креваат или паѓаат на екранот

- Поставете ја количината на прикажани срца

Компатибилност:

Diamond Hearts Live Wallpaper работи совршено со повеќето уреди со Android што работат со верзија 4.1 (Jelly Bean) и погоре.

Инсталација:

Инсталирањето на Diamond Hearts Live Wallpaper не може да биде полесно! Едноставно преземете го од нашата веб-локација или продавницата на Google Play на кој било компатибилен уред со Android 4.1 (Jelly Bean) или понова верзија.

Како да се користи:

Откако ќе го инсталирате на вашиот уред, едноставно одете во поставки > екран > позадини > живи позадини > изберете жива позадина „Diamond Heart“.

Заклучок:

Како заклучок, Diamond Heart Live Wallpapers се совршени ако сакате нешто едноставно, но елегантно бидејќи нудат опции за приспособување, како што е избор помеѓу различни бои/текстури/позадини итн., што ги прави погодни за секого без оглед на нивниот естетски вкус!

Целосни спецификации
Издавач Creative Factory Wallpapers
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Creative+Factory+Wallpapers
Датум на издавање 2011-06-06
Датум на додавање 2011-05-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 11.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 28

Comments:

Најпопуларни