AIASVPN Fast VPN App for Privacy & Security for Android

AIASVPN Fast VPN App for Privacy & Security for Android 2.0.9.1

Android / AIAS Media Ventures Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

Апликацијата AIASVPN Fast VPN за приватност и безбедност за Android е врвен безбедносен софтвер кој нуди безбедно искуство на прелистување со безбедност на Интернет без најавите. Оваа апликација се напојува со нашата сопствена криптовалута, AIAScoin, и обезбедува услуга VPN за деловна класа која ви овозможува безбедно да имате пристап до мрежните ресурси.

Со AIASVPN, можете да го шифрирате целиот сообраќај на вашиот уред и да ги заштитите вашите лични податоци. Софтверот нуди поделено тунелирање кое ви овозможува да изберете кои апликации ќе ја користат VPN, а кои не кога вашиот уред е поврзан со AIAS VPN Tunnel (Наскоро). Можете исто така да ја маскирате вашата IP адреса и географска локација, да прелистувате анонимно, да избегнувате следење, да пристапувате до блокираните веб-локации од каде било во светот, да ги заобиколувате заштитните ѕидови за да пребарувате без ограничувања и да ги одблокирате вашите омилени веб-локации и апликации.

AIASVPN има сервери низ целиот свет кои ви дозволуваат да избирате од различни локации за да можете да пристапите до географски ограничена содржина без разлика каде се наоѓате. Можете да сурфате на интернет додека останувате заштитени бидејќи овој софтвер ги заштитува вашите податоци со шифрирање и ги чува сите ваши лични информации безбедни. Ја анонимизира вашата врска, спречувајќи трети страни да го следат вашиот идентитет или локација.

Софтверот ја заклучува безбедноста блокирајќи ги трети страни да шпионираат веб сообраќај, обезбедувајќи целосна приватност додека прелистувате онлајн. Со AIASVPN Fast VPN апликација за приватност и безбедност за Android инсталирана на вашиот уред, нема потреба да се грижите дали хакерите или сајбер криминалците крадат чувствителни информации како што се лозинки или детали за кредитна картичка.

AIASVPN е лесен за употреба со интуитивен интерфејс што го прави достапен дури и за оние кои не се технолошки такт. Апликацијата работи непречено, без никакви проблеми со заостанување, обезбедувајќи брза брзина на интернет додека одржува безбедносни протоколи на високо ниво.

Како заклучок, ако барате сигурен безбедносен софтвер кој обезбедува врвна заштита од сајбер закани, тогаш не гледајте подалеку од апликацијата AIASVPN Fast VPN за приватност и безбедност за Android. Со своите напредни функции како што се шифрирање на целиот сообраќај на уредите; подели тунелирање; маскирање на IP адреси; анонимно прелистување; пристап до блокирани веб-локации на глобално ниво; заобиколувајќи ги заштитните ѕидови без ограничувања - оваа апликација обезбедува целосна приватност на интернет!

Целосни спецификации
Издавач AIAS Media Ventures Limited
Страница на издавачи https://www.aiasvpn.com
Датум на издавање 2020-07-14
Датум на додавање 2020-07-14
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 2.0.9.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни