Anti Theft Alarm - Thieves Alert for Android

Anti Theft Alarm - Thieves Alert for Android 1.16

Опис

Дали сте загрижени дали ќе го изгубите телефонот или ќе ви го украдат? Дали сакате да ги чувате вашите лични податоци безбедни од носливи луѓе и крадци? Не гледајте подалеку од Аларм против кражба - предупредување за крадци за Android.

Anti Theft Alarm е моќна мобилна безбедносна апликација која ќе го одржува вашиот телефон безбеден и безбеден. Со неговите напредни функции, можете да го заштитите вашиот телефон пред да биде изгубен или украден или да спречите некој да го користи без ваша дозвола.

Една од клучните карактеристики на алармот против кражба е тоа што крадецот не може да ја затвори апликацијата или да ја намали јачината на алармот без да ја знае вашата лозинка. Ова значи дека дури и некој да ви го украде телефонот, нема да може да го исклучи алармот и да пристапи до вашите лични податоци.

Друга одлична карактеристика на алармот против кражба е тоа што сирената ќе продолжи ако вашиот телефон се рестартира. Ова осигурува дека дури и ако некој успее да го исклучи вашиот телефон, нема да може трајно да го исклучи алармот.

Дополнително, Алармот против кражба има гласен аларм што може да се активира дури и ако вашиот телефон е во тивок режим. Кога е активиран, телефонот вибрира и трепка како полициски светла, што ви овозможува брзо да го лоцирате.

Алармот против кражба нуди и низа опции за прилагодување. Можете да изберете од различни звуци на аларми и поставки за да одговараат на вашите преференции. И кога ќе поврзете полнач или слушалки на вашиот уред, ќе добиете известување за да знаете што точно се случува со вашиот уред во секое време.

Но, можеби најважно, Алармот против кражба има неколку предизвикувачи за неговиот гласен алармен систем:

- Ако некој го исклучи полначот од вашиот уред

- Ако некој ги исклучи слушалките од нашиот уред

- Кога процентот на батеријата ќе достигне процент на прилагодени поставки

- Ако некој го помести нашиот уред од неговото место

- Кога уредот ќе ни падне од џебот

Овие предизвикувачи гарантираат дека без разлика како некој се обидува да украде или да го манипулира нашиот уред, ние сме веднаш предупредени за да можеме веднаш да преземеме акција!

Генерално, Аларм против кражба - предупредување за крадци за Android обезбедува сеопфатни мобилни безбедносни решенија за секој што сака мир при користење на својот паметен телефон. Со своите напредни функции и приспособливи поставки, оваа апликација нуди неспоредлива заштита од кражба и неовластена употреба. Па зошто да чекаме? Преземете го предупредувањето против кражба денес!

Целосни спецификации
Издавач J2ML Infotech
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=J2ML+Infotech
Датум на издавање 2019-10-28
Датум на додавање 2019-10-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.16
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни