Fast VPN - Free VPN Proxy & Secure Wi-Fi Unblock for Android

Fast VPN - Free VPN Proxy & Secure Wi-Fi Unblock for Android 1.0.1

Опис

Fast VPN е моќна и ултра брза алатка која обезбедува потполно бесплатна VPN прокси услуга. Со само еден допир, можете да се поврзете со најбрзиот сервер и да започнете безбедно и анонимно да сурфате онлајн. Како VPN за игри, Fast VPN е вашиот најдобар избор за играње мобилни игри низ целиот свет.

Со Fast VPN, можете да пристапите до анонимни глобални сервери со неограничен опсег и безбедни врски. Можете исто така да пристапите до вашата омилена содржина без никакви ограничувања или ограничувања. Без разлика дали сакате да пренесувате филмови или ТВ емисии, да преземате датотеки или да прелистувате на интернет, Fast VPN ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Fast VPN е неговата способност да ја скрие вашата IP адреса и анонимно да прелистува на веб. Ова значи дека никој нема да може да ги следи вашите онлајн активности или да ја следи вашата историја на прелистување. Без дневници, без следење и без продажба на податоци, Fast VPN обезбедува целосна заштита на приватноста за сите свои корисници.

Друга важна карактеристика на Fast VPN е неговата способност да обезбеди Wi-Fi безбедност на јавните жаришта. Јавните Wi-Fi мрежи често се небезбедни и ранливи на хакерски напади. Со безбедната врска на FastVPN, можете да се заштитите од овие закани додека користите јавни Wi-Fi мрежи.

FastVPN нуди и функционалност за поврзување со еден допир што им олеснува на корисниците да ја обезбедат својата приватност со само еден клик. Оваа функција гарантира дека дури и почетниците корисници можат да ја користат оваа апликација без никакви тешкотии.

Накратко, ако барате брза и сигурна бесплатна услуга за прокси која обезбедува целосна анонимност додека прелистувате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од FastVPN!

Целосни спецификации
Издавач Fast VPN
Страница на издавачи https://www.fastvpn.im/
Датум на издавање 2019-10-30
Датум на додавање 2019-10-30
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања Android 5.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 107

Comments:

Најпопуларни