Storm Live Wallpaper for Android

Storm Live Wallpaper for Android 1.0.13

Android / Best HD Free Live Wallpapers / 252 / Целосни спецификации
Опис

Storm Live Wallpaper за Android е неверојатна апликација за заштитување на екранот и заднини што ја носи моќта на природата на вашиот уред со Android. Со своите реални ефекти од бура, оваа апликација ќе го трансформира вашиот телефон или таблет во динамично и извонредно искуство што ќе ве остави во страв.

Без разлика дали сакате да го приспособите вашиот уред со уникатна и привлечна позадина или едноставно сакате да уживате во убавината на природата на вашиот екран, Storm Live Wallpaper е совршен избор. Оваа апликација нуди широк опсег на опции за прилагодување, овозможувајќи ви да ги приспособите ефектите од бурата за да одговараат на вашите преференции.

Една од истакнатите карактеристики на Storm Live Wallpaper се нејзините реални ефекти на молња. Со оваа апликација инсталирана на вашиот уред, ќе можете да уживате во неверојатни удари на гром што го осветлуваат небото со живописни детали. Без разлика дали се работи за една завртка или цела електрична бура, оваа апликација ја доловува целата драма и возбуда на најмоќната сила на природата.

Покрај неговите молскавични ефекти, Storm Live Wallpaper нуди и приспособливи ефекти за дожд и ветер. Можете да прилагодите сè, од интензитетот и насоката на капките дожд до брзината и насоката на налетите на ветрот. Ова ниво на приспособување гарантира дека секој корисник може да создаде свое уникатно искуство со бура.

Друга одлична карактеристика на Storm Live Wallpaper е нејзиниот режим за штедење батерија. Кога е овозможен, овој режим ја намалува потрошувачката на батеријата со оптимизирање на перформансите без жртвување на визуелниот квалитет. Ова значи дека можете да уживате во сите придобивки од Storm Live Wallpaper без да се грижите за пребрзо празнење на батеријата.

Генерално, ако барате импресивен заштитник на екранот или апликација за позадина за вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од Storm Live Wallpaper. Со своите неверојатни визуелни слики и приспособливи карактеристики, оваа апликација сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници.

Клучни карактеристики:

- Реални ефекти на молња

- Приспособливи поставки за дожд и ветер

- Режим за заштеда на батерија

- Лесен за користење интерфејс

- Неверојатни визуелни слики

Системски барања:

- Андроид 4.0 или понова верзија

Инструкции за инсталација:

1) Преземете ја „Storm Live Wallpaper“ од Google Play Store.

2) Отворете „Storm Live Wallpaper“ по инсталацијата.

3) Изберете „Постави како позадина“.

4) Уживајте!

Целосни спецификации
Издавач Best HD Free Live Wallpapers
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Best+HD+Free+Live+Wallpapers
Датум на издавање 2011-06-06
Датум на додавање 2011-06-05
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0.13
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 252

Comments:

Најпопуларни