Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth for Android

Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth for Android 1.0

Android / M&M Wireless Tech / 4 / Целосни спецификации
Опис

Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth за Android е возбудлива игра што ве води на возбудливо патување низ вселената. Во оваа игра, вие играте како Баз Лајтјер, саканиот лик од Приказната за играчките кој е изгубен во вселената и се обидува да го најде патот назад до Земјата. Вашата мисија е да му помогнете на Баз да собере доволно скапоцени камења за да го напојува неговиот брод за да може безбедно да се врати дома.

Играта се одликува со неверојатна графика и извонредна игра која ќе ве држи ангажирани со часови. Додека се движите низ вселената, ќе наидете на различни пречки како што се астероиди и вонземјани кои ќе се обидат да ве спречат да ја достигнете целта. Но, со брзи рефлекси и стратешко размислување, можете да ги надминете овие предизвици и да го водите Buzz дома.

Еден од највозбудливите аспекти на Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth е широкиот опсег на нивоа достапни во играта. Секое ниво претставува уникатен предизвик кој бара различни вештини и стратегии за да се надминат. Од избегнување астероиди во длабока вселена до борба со вонземјански бродови на непријателска територија, никогаш нема досаден момент во оваа авантура преполна со акција.

За да напредуваат низ секое ниво, играчите мора да собираат скапоцени камења расфрлани низ околината. Овие скапоцени камења се користат како валута за надградба на оружјето и одбраната на вашиот брод, што му го олеснува навигацијата на Buzz низ сè потешките нивоа.

Покрај неговата привлечна механика за игра, Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth може да се пофали и со импресивна саундтрак што совршено ја надополнува акцијата на екранот. Од епски оркестарски партитури за време на интензивни битки до оптимистички електронски песни за време на посветли моменти, секој аспект од оваа игра е внимателно направен за максимално потопување.

Генерално, ако барате нова возбудлива мобилна игра со многу акција и авантура, не гледајте подалеку од Buzz Lightyear Planet Hop: The Adventure To Earth за Android! Со своите неверојатни визуелни слики, привлечна механика за игра и незаборавни ликови од франшизата Toy Story - оваа игра сигурно не само што ќе ве забавува, туку и ќе донесе радост во вашиот живот!

Целосни спецификации
Издавач M&M Wireless Tech
Страница на издавачи https://mmWirelesstech.com
Датум на издавање 2019-11-25
Датум на додавање 2019-11-25
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни