Meow Cube Blast for Android

Meow Cube Blast for Android 1.6

Android / designer game & match3 / 1 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од играње на истите стари игри со загатки со коцки? Дали сакате да се вклучите во нови и предизвикувачки потраги кои бараат неконвенционални начини на размислување? Не гледајте подалеку од Meow Cube Blast за Android, најновата тап и поп игра со уникатна и посебна игра како никогаш досега!

Во оваа игра, вашата цел е да ги уништите блоковите и да ја решите загатката за нивоа. Колку повеќе блокови пукате, толку подобри засилувачи ќе добиете кои ќе ви помогнат да ја решите загатката и да ги уништите сите играчки. Со нови и возбудливи нивоа кои редовно се додаваат, Meow Cube Blast обезбедува часови на привлечна и зависна игра.

Играњето Meow Cube Blast е едноставно - само допрете за да играте! Покажете ја брзината на реакцијата и вештините за елиминација додека го кревате прстот за да допрете-допрете-допрете на фасцинантните загатки. Мешањето на засилувања може да доведе до поголеми ефекти кои помагаат да се решат уште посложени загатки.

Но, немојте да бидете измамени од неговата едноставност - иако е лесен и забавен за играње, Meow Cube Blast е предизвик да се совлада. Време е за нешто свежо во домашните софтверски игри!

Па што чекаш? Добијте ја оваа прекрасна игра денес бесплатно! Скршете ги тие коцки, освојте големи и станете главен загатка со Meow Cube Blast за Android!

Целосни спецификации
Издавач designer game & match3
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=designer+game+%26+match3
Датум на издавање 2020-07-20
Датум на додавање 2020-07-20
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.6
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.0.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни