Guide for CoDM for Android

Guide for CoDM for Android 1.1.2

Android / Entropy Game Global / 325 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од доцнење и бавна игра додека играте Call of Duty Mobile (CoDM) на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Водичот за CoDM Game Booster, ексклузивната алатка дизајнирана да го подобри вашето искуство со игри и да го однесе до нови височини.

Овој моќен засилувач на игри работи со привремено исклучување на процесите во заднина, чистење на RAM меморијата и интензивирање на перформансите на процесорот. Со тоа, ја зајакнува вашата игра на CoDM до шеесет FPS, што овозможува да се игра на уреди од ниска класа со помалку заостанувања. Со инсталирана апликација на вашиот уред, можете да уживате во помазна игра без никакви прекини или одложувања.

Но, тоа не е сè - Водичот за CoDM Game Booster доаѓа и со моќна функција за заедницата која помага да се соберат сите информации за COD на едно место. Без разлика дали барате совети и трикови или сакате да се поврзете со други играчи кои ја споделуваат вашата страст за играта, оваа апликација ве покрива.

Дури и ако имате уред од висока класа како One Plus 7 Pro и немате проблеми со задоцнување додека играте CoDM, оваа апликација сепак вреди да се добие. Особено е корисно ако сте повеќе социјален играч кој сака да се дружи во играта и да играте заедно како дуо или тим.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за користење функции, Водичот за CoDM Game Booster е суштинска алатка за секој сериозен гејмер кој сака да го подигне своето искуство со игри на нови височини. Преземете го денес од нашата веб-локација и почнете да уживате во помазна игра како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Entropy Game Global
Страница на издавачи https://www.hkgbusiness.com/en/company/Entropy-Game-Global-Limited
Датум на издавање 2019-12-23
Датум на додавање 2019-12-23
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 325

Comments:

Најпопуларни