Car Wallpapers for Android

Car Wallpapers for Android 1.19.12.19

Android / Car Wallpapers by Ksy Studios / 1 / Целосни спецификации
Опис

Автомобилски позадини за Андроид е задолжителна апликација за сите ентузијасти за автомобили таму. Оваа апликација нуди широк избор на висококвалитетни позадини за автомобили, видеа во тренд за автомобили и прекрасни звуци на автомобилот што сигурно ќе ги задоволат вашите желби за сè што е автомобилско.

Со илјадници HD позадини за автомобили достапни во апликацијата, можете лесно да ја пронајдете најдобрата позадина што одговара на вашиот вкус. Без разлика дали барате тапети на Audi, тапети на BMW, позадини за Lamborghini, тапети за Ferrari, тапети на Bugatti или која било друга марка на автомобили таму - ова е совршено место да ги најдете сите. Апликацијата нуди убедливо најголемо портфолио за тапети за автомобили со повеќе од 30 различни брендови за избор.

Апликацијата Car Wallpapers & Videos & Sounds, исто така, располага со обемна колекција на трендовски и популарни видеа за автомобили кои покриваат различни теми како што се тркачки видеа, видеа за влечење, видеа за дрифт, видеа за рели, па дури и видеа за тест за судар. Овие неверојатни видеа можете да ги гледате во секое време и каде сакате.

Но, она што навистина ја издвојува оваа апликација од другите е нејзината импресивна колекција на звуци на моторот. Ако сте вистински бензинец кој сака да го слуша звукот на моќните мотори како вртеат вртежи, тогаш оваа карактеристика дефинитивно ќе ви го разбуди умот! Апликацијата Car Wallpapers & Videos & Sounds има широка библиотека на звуци на моторот кои се движат од мускулни автомобили како Ford Mustangs до JDM автомобили како Nissan GT-R, па дури и суперавтомобили како Lamborghini и Ferrari.

Ако конкретно барате слики од Lamborghini или Ferrari, тогаш не барајте подалеку бидејќи оваа апликација има сè покриено! Со прекрасни HD слики достапни за секој модел, вклучувајќи ги и позадините на Urus Слики на Aventador Слики на Галардо Слики од Huracan Слики од Murcielago Слики FXX позадини 458 фотографии 488 слики позадини на LaFerrari 599 фотографии Слики на Enzo Слики од F12 - слободно може да се каже дека ова е едношалтерски систем кога станува збор за наоѓање на прекрасни слики од Ламборџини или Ферари.

Целокупните позадини за автомобили за Android се одличен избор ако барате сеопфатна автомобилска платформа каде што можете да најдете сè што е поврзано со автомобилите на едно место. Со својот огромен избор на висококвалитетни содржини, вклучително и HD тапети за автомобили во тренд на видеа за автомобили, прекрасни звуци на моторот - дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Car Wallpapers by Ksy Studios
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Car+Wallpapers+by+Ksy+Studios
Датум на издавање 2019-12-24
Датум на додавање 2019-12-24
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.19.12.19
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни