SkinMax - Skins for Minecraft for Android

SkinMax - Skins for Minecraft for Android 1.0.8

Опис

Дали сте уморни од играње Minecraft со истата стара кожа? Дали сакате да се издвоите од толпата и да бидете најкул играч на вашиот сервер? Не гледајте подалеку од SkinMax - Skins за Minecraft за Android!

SkinMax нуди огромна колекција на висококвалитетни кожи во над 15 различни категории, вклучувајќи животни, аниме, познати личности, фантазија, игри, девојки, богови, празници, толпи, занимања и многу повеќе. Со толку многу опции за избор, сигурно ќе најдете кожа која одговара на вашиот стил.

Една од најдобрите карактеристики на SkinMax се неговите интерактивни 3D прегледи. Ова ви овозможува да видите како точно ќе изгледа вашата избрана кожа во играта пред да ја преземете. Нема повеќе да погодувате или да се надевате дека кожата ќе изгледа добро - со прегледите на SkinMax можете да бидете сигурни во вашиот избор.

Покрај огромниот избор на скинови и интерактивни прегледи, SkinMax нуди и функционалност за лесно пребарување по име. Барате специфичен лик или тема? Едноставно напишете го во лентата за пребарување и оставете го SkinMax да го направи останатото.

Но, тоа не е сè - SkinMax обезбедува и дневни ажурирања за секогаш да имате пристап до нови скинови кога ќе станат достапни. И со големина од само 5 MB, оваа апликација нема да зазема премногу простор на вашиот уред.

Инсталирањето е олеснето со добро дефинирани упатства обезбедени во самата апликација. И штом ќе се инсталира, SkinMax поддржува PE (Pocket Edition), Desktop и Earth верзии на Minecraft, па без разлика како и каде играте Minecraft - ве покриваме!

Па зошто да чекаме? Преземете го SkinMax денес и почнете да ги истражувате сите неверојатни скинови што се достапни! Без разлика дали станува збор за кожа со животинска тема за режим на преживување или за суперхеројска тема за креативен режим - тука има нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач RudSpawn
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/dev?id=8646741705371287928
Датум на издавање 2020-01-20
Датум на додавање 2020-01-20
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни